2box DrumIt

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
vasekh
Kontaktovat uživatele:

2box DrumIt

Příspěvek od vasekh »

Ahoj, jenom pokus... Je tu nějaký uživatel těchto elektronických bicích? Mám Drumit Five.
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Re: 2box DrumIt

Příspěvek od vasekh »

Možná tady povedu monolog, ale stejně... Takhle to hraje pod rukama začátečníka. Čistej stereo out bez míchání a efektování.
miross

Příspěvek od miross »

Za mě to zní dobře a Incubus v podání "začátečníka" taky :)
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Nemůžu komentovat nic, za mě to zní taky moc fajn... spíše mě ale zajímá, jak dlouho vašku hraješ? A kdy se člověk může přestat považovat za začátečníka?
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasekh »

Díky, chlapi. Bicí jsem si koupil koncem února, takže jsem stihl jen 2 lekce u učitele a pak už korona, klídek, tabáček. Takže byl čas na to cvičit. V tom je síla e-bicích, že je reálně možný každej den tomu tu hodinu dát, protože člověka neodrazuje nějaký cestování do zkušebny atd.
Jinak jsem právě objednal vyšší generaci modulu - Drumit Three, která umí připojit mimo jiné Roland hihat, kterou si budu taky pořizovat. Je právě v doprodeji kvůli nástupu ještě novějšího modulu (Drumit Five MK2), takže doporučuji za babku toto všem, co mají Rolandy/Yamahu a štve je ta chemie.
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasekh »

Proběhl avizovaný upgrade - modul Drumit Three, který hraje stejně jako Five, ale umí připojit komponenty od různých výrobců. Mně šlo hlavně o hajtku Roland VH-10, kterou jsem též pořídil.
V tomhle videu je zvuk udělaný tak, že jsou z modulu nahrané midi a ty následně osazené VST samplerem EZ Drummer 2.
Alena
Nový uživatel

Příspěvek od Alena »

Hezký den, při hledání informací o bicí sestavě jsem našla tento chat. Mohl byste mi poradit, zda si pořídit tuto sestavu z druhé ruky za tyto peníze:
https://www.sbazar.cz/kabared/detail/20 ... -five-mkii
Co když se některá součást porouchá? Sestava jako taková už není v prodeji. Jsem začátečník. Sestava se mi vizuálně moc líbí.
Děkuji. :)
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasekh »

Cena je asi v pohodě, pokud je to v dobrém stavu.
Porucha - dobrý dotaz. E-bicí jsou kupodivu poměrně primitivní konstrukce (kromě modulu samozřejmě), takže spousta věcí se dá doma opravit. Ale v případě, že by bylo potřeba něco koupit, tak to může být složité (shánění na bazaru atd).
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Pravda. Na druhou stranu - i pady jsou de-facto primitivní konstrukce a zhusta je kompatibilita napříč. Maximálně nejde využít třeba dvouzónové konstrukce apod. Ale nebál bych se toho zase tak moc; myslím, že jsem synovi dokupoval k Alesis Crimson sestavě jeden činel - od Rolanda - a jako fík, žádný problém.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasekh »

Je to tak, největší problém je hajtka. Ta není u této generace Drumitu kompatibilní s ničím jiným. Je potřeba při koupi zkontrolovat, jestli funguje dobře.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“