KUSTOM/ PEAVY/ CRATE ... ?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
turel

KUSTOM/ PEAVY/ CRATE ... ?

Příspěvek od turel »

Zdarvim chtel bych se zeptat na toto kombo
http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... 99:0:0:1:0

Rad bych se zeptal jestli z nej lze vytahnout jak pekny cisty zvuk tak i pekny zkresleny hlavne pro tvrdsi hudbu .. jak na metalcore tak na new york hardcore .. do cenove relace 10 000 .. nebo jestli by se vyplatilo priplatit na nektere z techto pro lepsi dosazeni tohoto zvuku
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... l&id=53835

http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... 92:0:0:5:0

Nebo je tu nejake ktere byste doporucili ? Dik za rady
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já osobně bych se zaměřil na Crate a Peavey. Potřebuješ efektový procesor?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
afektband

Příspěvek od afektband »

Dark Axel píše:já osobně bych se zaměřil na Crate a Peavey. Potřebuješ efektový procesor?
Přesně, vybírej z těhle dvou. Já se spíš přiklánim ke Cratu, slyšel jsem ho a na to že je to trand, tak je dobrej. Má plnej zvuk.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

bohuzel jsem hral jen Peaveye, ale zase jsem ho nejakou dobu mel. muzu jenom doporucit. taky to ma docela hutny zvuk. fakt nejlepsi by bylo, kdyby se ti nejak podarilo je met vedle sebe, ale to se ti asi nepostesti...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

ja mam doma 65w verzi toho kustoma a hraje pěkně .. bandita jsem neslyšel ale myslim že na tvrdarny bude lepši ten bandit ...

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

já osobně bych se zase nakláněl spíš k tomu Banditovi..n aKustoma sem nehrál ale hrál sem na toho Cratea a na Bandita...a ten Peavey se mi zdál jako nejlepší teda ze všech tranďáků na kerý sem zatim šáhnul...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Zkousel jsem jen Bandita, ale muzu ho doporucit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

jako ono ten Kustom má takový originální zkreslený kanál .. takový celkem hodně basový .. záleží co ti zvukově sedne ..

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Me osobne se zkresleni KUSTOMu libi... ono koneckoncu, KUSTOM a Peavey k sobe nema moc daleko.... clovek co desitky let konstruoval zesaky u Peavey ted dela KUSTOM... :) (J. Brown)
Ten vysledny zvuk uz pak je taky odlisny pouzitim ruznych repraku, KUSTOM dava levny Celestiony, Peavey a Crate davaj vlastni repra, coz dela dost podstatny rozdily ve zvuku...
Ani bych se nedivil tomu, kdyby se repro z Peavey souplo do Kustomu a melo to velmi podobny zvuk :)
Crate ma taky svy specificky zkresleni... docela by me zajimalo jak hraje ta nova FlexWave rada, uz jsem to chtel zkusit a koupit, ale nebylo skladem, skoda....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
afektband

Příspěvek od afektband »

petrpeter píše:Me osobne se zkresleni KUSTOMu libi... ono koneckoncu, KUSTOM a Peavey k sobe nema moc daleko.... clovek co desitky let konstruoval zesaky u Peavey ted dela KUSTOM... :) (J. Brown)
Ten vysledny zvuk uz pak je taky odlisny pouzitim ruznych repraku, KUSTOM dava levny Celestiony, Peavey a Crate davaj vlastni repra, coz dela dost podstatny rozdily ve zvuku...
Ani bych se nedivil tomu, kdyby se repro z Peavey souplo do Kustomu a melo to velmi podobny zvuk :)
Crate ma taky svy specificky zkresleni... docela by me zajimalo jak hraje ta nova FlexWave rada, uz jsem to chtel zkusit a koupit, ale nebylo skladem, skoda....
Ta nová řada hraje celkem povedeně. Má to druhej kytarista (120W hLava). Zvuk je docela plnej, je to tří kanál, takže možností kroucení je taky celkem v pohodě. Ty efekty stojí za h***o a ladička taky, ale zvuk je dobrej.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“