Je to teda pevná kobyla? Struny jsou uchycený kde? Dík za odpovědi...
Ale drží je ten mostík zespoda ne?Nero píše:Je to pevná kobyla... Tyhle má třeba Ibanez RG321 (nebo aspon velmi podobný)... Struny jdou skrz tělo.
Ty struny se provlíkaj zespodu, ale ten kámen co je na konci strun je drží o ten mostík? Jako že se nevejde do tý díry? Asi jo.. Asi bych měl začít víc přemejšletNero píše:Ted nechápu...

Já jsem předtim nějak nemyslel.vikicek píše:Uplně přesně stejnou má moje Ibanez RG321 jak řiká Nero, ty struny sou prostě skrz tělo, strčíš je "do" těch kamenů a natáhneš ke krku...to tam vidíš ne ?
Počki není tohle uchycení zkrz tělo? Alá toto?Smrťokvítek píše:Asi před týdne jsem u sollera nakupoval. Uděláš si objednávku a objednáš. Sice tam má napsaný, že to dojde na dobírku ale na slovensku asi neznají význam slova dobírka. Na mail mi normálně došla faktura s cenou v českých korunách a to jsem zaplatil na daný účet podle pokynů. Potom mi už došel balík poštou. Nic víc.
![]()
Struny jsou uchycené v takových kalíšcích zespodu na těle.

Jo, je, akorát tady na tý Cortce ti struny jdou ještě za kobylu a pak až do těla, tady jsou jakoby provlíklý kamenem a rovnou pod kobylou zalezou do těla...afektband píše:Počki není tohle uchycení zkrz tělo? Alá toto?Smrťokvítek píše:Asi před týdne jsem u sollera nakupoval. Uděláš si objednávku a objednáš. Sice tam má napsaný, že to dojde na dobírku ale na slovensku asi neznají význam slova dobírka. Na mail mi normálně došla faktura s cenou v českých korunách a to jsem zaplatil na daný účet podle pokynů. Potom mi už došel balík poštou. Nic víc.
![]()
To taky akorát to jinak vypadá. Tady máš tune-o-matic kobylku.afektband píše:Počki není tohle uchycení zkrz tělo? Alá toto?Smrťokvítek píše:Asi před týdne jsem u sollera nakupoval. Uděláš si objednávku a objednáš. Sice tam má napsaný, že to dojde na dobírku ale na slovensku asi neznají význam slova dobírka. Na mail mi normálně došla faktura s cenou v českých korunách a to jsem zaplatil na daný účet podle pokynů. Potom mi už došel balík poštou. Nic víc.
![]()
To bude šrandaNero píše:No, po FR tam bude slušná díra, nevím jak moc dobře by šla zadělat, ale nějak to pujde... Pak bys tam navrtal díry na ty kovový kalichy, přišrouboval kobylu a bylo by...
Ještě uvidim, kytarářovi bych dal třeba jenom to zaplácání díry. Přece jenom si to chci ošahatDark Axel píše:ohledně zadělání FR bych se nebál to vrazit kytaráři, radši si připlatit, než to kitovat sám
Zkusim se poptat, našeho basáka tatík je kytarář, tak to s ním zkusim domluvit. Každopádně nejdřív musim koupit nový lampy do valvouše, náhradní se totiž vžycky hodí a potom přijde na řadu pevná kobyla.Nero píše:No, myslím, že soller je mít bude, ale neřeknu ti, jak se tomu odpborně nadává...
Ta myšlenka s kytarářem, taky bych o ní popřemáýšlel...