Digitální piano do 120 000

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
JoeAzbest
Nový uživatel

Digitální piano do 120 000

Příspěvek od JoeAzbest »

Ahoj, vybírám si digitální piano ,neco co mi bude stat v pokoji a nebudu ho muset furt vybalovat na vystoupeni jako to delam se svou yamaha P515 . Osobne jsem si yamahu zamiloval. Rad bych pokračoval a vybiram digitalni piano yamaha od clp 745 po 885 penize v tom moc neresim chci si udelat radost. Mate nekdo zkušenosti s výše zminenymi nebo do ceho byste sli vy? Diky moc za nazory.
k3ammc8kaw

Re: Digitální piano do 120 000

Příspěvek od k3ammc8kaw »

Mame doma clp-725. Nehraju na nej ja, ale prijde mi dobre zpracovane, vyssi rady predpokladam budou jeste lepsi.
Zvukove zni hezky ve sluchatkach v konkretni verzi piana, ktere je nahrane prostorove a zvuk tak imituje spravne prostor a vzdalenost usi. V jine verzi piana nic moc, v reproduktorech nic moc. Na druhou stranu chapu, ze zrovna 745 se od 725 lisi hlavne vykonem reproduktoru.

Asi zdlouhave se snazim rict, hlavneho v obchode vyzkousej nejen se sluchatky, ale i s reproduktory.
JoeAzbest
Nový uživatel

Re: Digitální piano do 120 000

Příspěvek od JoeAzbest »

Urcite mam v planu nejdriv objet obchody nebo showroomy kde ty vyssi rady maji a cekam prave na ten wow efekt a emoce ze zvuku ,ktere se postaraji o koupi 😀
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“