POD HD

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Re: POD HD

Příspěvek od darwan23 »

Za tu cenu asi zklamaný nebudeš (oproti amPlugu), ale brána do hudebního nebe to tedy taky není...
Jestli někdy někdo nadával na "chemičnost" zvuku (já tyhle termíny osobně nesnáším, ale fórum toho bylo jednoho času plné...), pak to byly právě tyhle první ledviny - jsou to holt simulace v plenkách.
Dnešní PODy už jsou technologicky přece jenom dál - nejenom kvůli počtu knobů, ale hlavně odezvou a autenticitou zvuku.
Zpátky k tvojí otázce - namísto téhle stařenky bych pořídil jiný levný multiefekt - Japonci už vědí... :)
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
ajdam

Příspěvek od ajdam »

OK díky.

O prachy mi zas tak nejde. Co jiného kromě výše zmíněného Zoom G1on a novějších Podů by se dalo doporučit?
kunec

Příspěvek od kunec »

No. Je to o v modelingu o par let dal. Přečti si vlákno tomu věnované

Sent from my iPhone using Tapatalk
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

V cenové kategorii do 2-3 tisíc kromě G1on asi nic - nové Digitech Element a RP neznám a další ultralevné podle mého nestojí ani za vyzkoušení. Další z rozumných investic je pak až G3 a výš. Ale to je tu OT - o tom více v jiných vláknech...
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
holomraz

Příspěvek od holomraz »

Ahoj Vsem
Mel bych takovej dotaz ohledne meho noveho Line6 hd500x.
Chtel bych vedet jak se dopidit toho jak ulozit preset s nastavenim vypnutych nebo zapnutych efektech.
Kdyz hraju na jeden preset a necham zaplej treba delay a odejdu s presetu pryc na jinej a vratim se zpet tak je delay porad zaplej.Chtel bych to ulozit tak aby si to nepamatovalo posledni pozici ale udelat tomu tkzv.default.Nevite nekdo jak?
Dik moc za odpoved
Mara
humbuk

Příspěvek od humbuk »

Prosím vás, chci si koupit PODa z bazaru, když jsem pročítal toto fórum, tak se zde často píše, že se POD zaregistruje sériovým číslem a pak je potřeba tyto přihlašovací údaje při prodeji předat dál. Prodejce POD HD300 mi napsal, že žádné přihlašovací údaje nejsou třeba. Jak to prosím je?
Děkuji
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

humbuk píše:Prosím vás, chci si koupit PODa z bazaru, když jsem pročítal toto fórum, tak se zde často píše, že se POD zaregistruje sériovým číslem a pak je potřeba tyto přihlašovací údaje při prodeji předat dál. Prodejce POD HD300 mi napsal, že žádné přihlašovací údaje nejsou třeba. Jak to prosím je?
Děkuji
Jaké myslíš přihlašovací údaje?
Myslím,že to potřeba určitě není k tomu ,aby ti to fungovalo .Já měl z druhé ruky 500 HD a nic jsem neřešil.
humbuk

Příspěvek od humbuk »

Na fungování nikoliv, ale na propojení s webem line6, pro update firmware a nevím jestli i třeba pro stahování jiných věcí...
kunec

Příspěvek od kunec »

Měl jsem několik XT. Jenom jsem na webu Line 6 přidal ke svému účtu jiné zařízení a bylo. Nahrál jsem i Packy, které jsem měl koupené do starého

Sent from my iPad using Tapatalk
holomraz

Příspěvek od holomraz »

humbuk píše:Na fungování nikoliv, ale na propojení s webem line6, pro update firmware a nevím jestli i třeba pro stahování jiných věcí...
Jen si vytvoris svuj ucet tam zadas ze jsi to koupil od kamarada a zadas seriove cislo a jsi oficialni majitel .Muzes pak stahovat co je libo
Diablo
Nový uživatel

Re: POD HD 500

Příspěvek od Diablo »

Prosím o pomoc, manželka si koupila POD HD500, veškeré věci co se týče obsluhy zvládne. Hraje si buď do sluchátek, nebo do bedny, ale chce pokročit dále a své úspěchy v hudbě si chce nahrát, popřípadě si nastříhat na noťáku a bohužel nevím jak na to a co pro to mám udělat. Dokázal by mi prosím někdo poradit, jako naprostému laikovi v této veci. Snažila se několikrát stáhnout software z Line6, alw twn je podle mého jen na tvorbu a upravu presetu v daném podu, alw ne na nahrávání hudby.... Předem děkuji
torst

Příspěvek od torst »

Tohle je hrozně široká problematika, ale dá se postupovat po jednodušších krocích.
Mrkni sem:
viewtopic.php?t=10403
Pokud vidím HD500 má integrovanou zvukovou kartu přes USB, takže můžeš propojit přímo s compem. Line6 myslím nahrávací software nepřikládá, maximálně možná Riffworks T4, což je takovej jednoduchej sequencer, pro začátek stačí i to. A pak si stahni Audacity, to je uplně nejjednodušší multitrack, umí i VST efekty!
https://www.slunecnice.cz/sw/audacity/
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Kdyžtak, stáhl bych Audacity spíš na webu Audacity, kde bude jistojistě aktuální verze.
A aktuální ASIO drivery k Line6 na stránce Line6.
Diablo
Nový uživatel

Příspěvek od Diablo »

Děkuji moc, mrknu se na to 👍
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“