Ahoj, má někdo zkušenost s touto stavebnici? https://www.helkon.cz/detail/hobby-hrac ... bnice.html
Jak to hraje? Díky.
Stavebnice předzesilovače
Pravidla fóra
Re: Stavebnice předzesilovače
Čau. Něco podobného, snad i totožného mám v jednom kombu, které jsem si sám stavěl. Hraje to skvěle. U mě stáří této stavebnice možná už 20 let.
Koupil jsem ji v elektronických součástkách u nás v Plzni. Když jsem nedávno chtěl ještě jednu, dostal jsem kontakt na výrobce, jeden pán u nás v Plzni. Ta moje má parametrické středy, korekce jsou velmi účinné, nezkreslují. Mohu jen doporučit.
Koupil jsem ji v elektronických součástkách u nás v Plzni. Když jsem nedávno chtěl ještě jednu, dostal jsem kontakt na výrobce, jeden pán u nás v Plzni. Ta moje má parametrické středy, korekce jsou velmi účinné, nezkreslují. Mohu jen doporučit.
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Já doporučíme koupit k tomu jiné kondenzátory,většina typů co tam je nestojí za nic
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Proč? Mě už to šlape 20 let bez sebemenšího problému. Mám přesně tu, co je zde v nabídce.Trevor píše: 11.07.2024 7:49 Já doporučíme koupit k tomu jiné kondenzátory,většina typů co tam je nestojí za nic
GK MB 150 S, GK MB 800
Jsou tam typy ktere navlhají,vysychají, ztrácí kapacitu
Nikdo neví v jakém prostředí a jak dlouho byli ty součástky skladované, jsou to kousky desítky let staré
nepoužívané ellyty třeba degradují když nejsou používány, nejsou pod napětím atd....
Nikdo neví v jakém prostředí a jak dlouho byli ty součástky skladované, jsou to kousky desítky let staré
nepoužívané ellyty třeba degradují když nejsou používány, nejsou pod napětím atd....
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
-
respectdejff
Stavebnice už přišla. Vypadá to nověji než na obrázku (dps i součástky). Kondíky vypadají fajn, něco červená WIMA, něco bílé MKT. Co je k vzteku, že DPS je sice novodobá s pájecí maskou, ale problém jsou rozteče. Je to dělané na staré tesla fóliáky. Takže jsem u kondů musel dělat prasárnu a prodloužit nožičky.
Jo to je fakt, to mi nenapadlo !!!! Ale jak jsem už psal, mě to funguje skvěle. Řekl bych, že se to vyrovná korekcím profláknutých firem.Trevor píše: 12.07.2024 16:17
Ten parametrický EQ bych uvítal u mých GK, i když Bob Gallien tvrdí, jak to má perfektně vyladěný.
Respecte, potom dej vědět, jak to dopadlo.
GK MB 150 S, GK MB 800