P.
Korg PA700 - problémy všeho druhu
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Korg PA700 - jak zapojit do zvukové karty?
No......ale jo. Tak hodně štěstí! 
P.
P.
Možná se mi stala špatná věc, ale nejsem si tím jistý. Zdá se mi, že jsem si způsobil zpětnou vazbu. Zapojil jsem klávesy i zvukovku do počítače USB kabelem a ozval se mi velmi silný bzučivý hluk ve sluchátkách. Mohl jsem si tímto odpálit klávesy nebo zvukovku? Myslím, že proto mi nefunguje propojení kláves se zvukovkou z Audio výstupu kláves do LINE IN zvukovky. Co vy na to? 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nakresli nám schéma co máš vše přesně kam zapojeno. Popiš přesně vstupy a výstupy. Uveď přesně typy konektorů. Taky co je odkud napájeno.
Syntetizér KORG PA700 a převod MIDI na Audio
Ahoj kluci.
Prosím, můžete mi někdo z vás poradit, jestli KORG umí MIDI soubory, které v něm vytvořím, PŘEVÁDĚT NA AUDIO v KORGu, které bych pak mohl poté upravovat nejrůznějšími efekty?
Prosím, můžete mi někdo z vás poradit, jestli KORG umí MIDI soubory, které v něm vytvořím, PŘEVÁDĚT NA AUDIO v KORGu, které bych pak mohl poté upravovat nejrůznějšími efekty?
Naposledy upravil(a) ŠÁDEKPETR dne 20.07.2024 12:44, celkem upraveno 1 x.
Re: Syntetizér KORG PA700 a převod MIDI na Audio
Ano, Pa700 umí nahrávat hru do formátu MP3.
Zde je odkaz na manuál: https://www.korg.com/us/support/downloa ... /756/4262/
Je to popsáno podrobně na straně 366.
Zde je odkaz na manuál: https://www.korg.com/us/support/downloa ... /756/4262/
Je to popsáno podrobně na straně 366.
Ptal jsem se, jestli umí převádět MIDI na MP3. Ten návod je anglicky a já angličtinu neovládám.
Zkus překladač, otevře se ti nový svět a najdeš tam většinu potřebných základních informací
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Zapomenul jsem napsat, že mám k tomu KORGu český návod. Nevím, jestli ho máš taky. Prosím, můžeš mi napsat, která stránka z toho anglického návodu (o které si se zmiňoval), je i v tom českém návodu? Pokud ovšem bude ten český návod přeložen do toho anglického a opačně.
Jinak chci ještě podotkonut, že mi soubory PDF nejdou překládat, protože mám bohužel FREE oškubanou verzi čtečky PDF Adobe Acrobat Reader. Ten anglický návod je ve formátu PDF. 
Naposledy upravil(a) ŠÁDEKPETR dne 20.07.2024 16:30, celkem upraveno 1 x.
https://www.google.com/search?q=korg%20 ... irefox-b-m
Zkus to takhle
Pro překlad stačí deepl nebo Google překladač v telefonu,fotakem sejmeš text a překladač si to přebere z fotky či kamery
Zkus to takhle
Pro překlad stačí deepl nebo Google překladač v telefonu,fotakem sejmeš text a překladač si to přebere z fotky či kamery
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Ano a já ti na to odpověděl. Jestli neumíš anglicky, požádej o pomoc kamaráda nebo syna. Neočekávej, že ti tu někdo bude překládat manuály.ŠÁDEKPETR píše: 20.07.2024 12:33 Ptal jsem se, jestli umí převádět MIDI na MP3. Ten návod je anglicky a já angličtinu neovládám.
Jestli máš manuál v češtině, najdi si v něm příslušnou pasáž sám. Pokud ani toho nejsi schopen, zapomeň na klávesy jako na pro tebe příliš složitý nástroj.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Hendrek. Jinak zpětná vazba se obvykle projevuje jinak, než tak, jak popisuješ, ale nesuďme dne před schématem
Těším se na obrázek.
P.
P.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z každého normálně nainstalovaného Acrobat Readeru lze vykopírovat libovolnou část textu (i obrázky) - a s textem pak nakládat volně (tj. třeba vložit jej do okna Google překladače). Takže tohle se ti pane kolego opravdu nepovedlo 
P.
P.
Mě by nejvíce pomohl osobní kontakt s odborníkem u mne doma. Ale nikoho nemám. Jsem prostě k ničemu. 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nojo - a to je kde?
P.
P.
KORG Pa700 a export souborů do USB flešky
Ahoj kluci.
KORG Pa700 má port USB Host pro připojení externí flešky, kam lze ukládat data z KORGu v podobě souborů MID, MP3 a WAW. To jsem vyčetl z českého návodu. Ale nikde jsem nenašel postup, jak mohu výše uvedené soubory na flešku dostat. Víte někdo z vás, jak to mám udělat? Díky, Petr
KORG Pa700 má port USB Host pro připojení externí flešky, kam lze ukládat data z KORGu v podobě souborů MID, MP3 a WAW. To jsem vyčetl z českého návodu. Ale nikde jsem nenašel postup, jak mohu výše uvedené soubory na flešku dostat. Víte někdo z vás, jak to mám udělat? Díky, Petr
Re: KORG Pa700 a export souborů do USB flešky
https://www.youtube.com/watch?v=WvCzRlUiRb4
mozná bych doporučil psát v jednom tématu nazvaném třeba "mé problémy s korg" nebo tak něco, ať tu není milión tématů k jednomu nástroji
mozná bych doporučil psát v jednom tématu nazvaném třeba "mé problémy s korg" nebo tak něco, ať tu není milión tématů k jednomu nástroji
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevěřím tomu, že to v manuálu není. Pokud to není v české mutaci, je to odfláknuté. V originálním manuálu (Quick Guide stračí) jsou to kapitoly 17 a 18.
P.
P.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Slučuji. Opravdu nepovažuji za nutné zakládat kvůli každému ŠÁDEKPETROVU problému s Korg Pa700 nové vlákno, používej toto sloučené stávající.
Re: Korg PA700 - problémy všeho druhu
Ahoj kluci.
Můžete mi doporučit nějaký dobrý FREE konvertor na převod souborů WAV do formátu MP3 v kvalitě CD? Chci hudební soubory WAV vytvořené na syntezátoru KORG Pa700 uložit na USB flešku a v počítači je převést na soubory MP3. Díky za pomoc. Petr
Můžete mi doporučit nějaký dobrý FREE konvertor na převod souborů WAV do formátu MP3 v kvalitě CD? Chci hudební soubory WAV vytvořené na syntezátoru KORG Pa700 uložit na USB flešku a v počítači je převést na soubory MP3. Díky za pomoc. Petr