Zdravim,
mate prosim vas niekto skusenosti s akustickymi panelmi z e-shopu Temu.com? Napr.:
https://www.temu.com/sk/60-dielna--hert ... 63880.html
Je to dobry napad? Znamy, ktory ma nahravacie studio, hovori, ze lacne panely nesplnaju poziarne normy a horia ako fakla...
Vopred dakujem za pripadnu spatnu vazbu.
Akusticke panely do skusobne z Temu.com
Pravidla fóra
Re: Akusticke panely do skusobne z Temu.com
Temu ???? Dost velkej hazard na tomhle portálu platit kartou.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Když už, tak Aliexpress. Ti aspoň jsou zavedení, osvědčení a dodržují platné zákony co se týče podnikání v ČR. Beztak bude ten panel k sehnání i tam nebo na Ebay.
Na Temu nakupují tisíce lidí, kdyby tam byly nějaké problémy s kartama, vědělo by se o tom, a karetní společnosti by to řešily.
Nedávno někde unikly data od platebních karet, a byla tam i moje firemní karta (v Číně ani pochybných eshopech se nepoužívá). Banka ty platby zablokovala, doporučila blokaci karty a vydání nové karty. Za 2 dny jsem měl novou kartu a jede se dál.
Pokud je někdo paranoidní, dají se platby úřes Internet vypínat, a na na extra účtu nechávat jen nějaký malý zůstatek, třeba pár desítek tisíc.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Alliexpres nemusí a ani nedodržuje platné zákony v ČR.Hendrek píše: 14.08.2024 5:59 Když už, tak Aliexpress. Ti aspoň jsou zavedení, osvědčení a dodržují platné zákony co se týče podnikání v ČR. Beztak bude ten panel k sehnání i tam nebo na Ebay.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak nekalé obchodní praktiky, dost se o tom psalo, ale tak co já vím. Mě Aliexpress nikdy nevypekl.