Hmm, tyjo, dal jsem si tu práci ty ukázky několikrát naposlouchat v kvalitních sluchadlech a musím říct, že vlastně moc nevím co k tomu napsat. Ano, rozdíly tam slyším a jasně tam jsou. Ale jsou tak strašně malé, že se mi nechce tady vymýšlet slovíčka, kterými bych je popsal. Jsem přesvědčen, že kdybych vzal jakýkoli tebou postnutý vzorek, dal ho do nějakého DAWu, hodil na to jednoduchý EQ a potáhl tam jeden až dva kopečky nahoru nebo dolů, i s úplně minimální silou, tak to naprosto dorovnám, ne-li posunu mnohem výrazněji vcelku jakýmkoli směrem zamýšleného vyznění.
Ale zní dobře, ty Fishmany

Nicméně nejsem přesvědčen, že stojí za ty peníze, protože k razantní (a alespoň mnou očekávané) změně nedošlo.
Jako výzkumný projekt to je ale dobré a výsledkem můžeš být spokojen. Nebo ne?
Zkus jednu epizodu "Výzkum HG tónu" věnovat rozdílu trsátek na tenhle výsledek. Beze srandy, tam budou dost pravděpodobně větší rozdíly

Fakt.
A nebo zkus jiné krutosnímače jako X2N nebo takový ten Seymour s obřími černými magnety kulatými. Prostě něco extrémního, kde bude posun. Tahle konfekční kategorie "populární nové aktivy pro širokou veřejnost" ti asi daný posun neposkytne.