Zesilovač k bednám Tesla ARS 1058
Pravidla fóra
Zesilovač k bednám Tesla ARS 1058
Mám dvě reprobedny Tesla ARS 1058 ( 8 Ohm, Pmax 40W, P špička 120W). Doporučíte mi nějaký zesilovač, který by to nakrmil, a mohl jsem do něho zapojit mix (Mackie ProFX 12)? Předem díky.
Re: Zesilovač k bednám Tesla ARS 1058
Můžu se zeptat co pak budeš pouštět do toho mixu?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Takové domácí zkouškové hraní - kytary, mikrofony. Plus něco třeba z mobilu. Co bude převažovat, ještě nevím.. Ve finále i třeba starej cívkáč do toho zesiku.
Naposledy upravil(a) dědouš dne 31.08.2024 10:32, celkem upraveno 1 x.
Tý bedny jsou dobrý na audio,ale nástroje nee,nebude to znít,spíš bych je prodal a za ty peníze koupil nějaký odposech
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Tak jo, pomineme ten mix, to byla mylná představa. Já jsem ty bedny slyšel u nás na dvorku, tedy venku, a byl to docela mazec. Ale ten zesik nebyl můj. A teď po letech bych je chtěl využít.na takové ty domácí sleziny, mejdany apod. Takže něco, kam zapojit i mobil nebo ten cívkáč.
Já bych hledal něco ve stylu
https://elektro.bazos.cz/inzerat/190307 ... -5270k.php
Krmil jsem je podobným,naprosto stačil
https://elektro.bazos.cz/inzerat/190307 ... -5270k.php
Krmil jsem je podobným,naprosto stačil
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Ale to je jářku dobrej tip. Proč mě nenapadlo, že by to mohlo mít i rádio, když ho poslouchám nejčastěji. Myslím si správně, že je pro mě důležité dodržet těch 8ohm a že stačí výkon těch 40W? Třeba gramec, co má výstup 4ohm, tak ten s nimi moc nehýbal. Je fakt, že má jen 5W. Předem dík za trpělivost.
V podstatě jo,tyhle zesiky mají třeba minimum 4 Ohmy, a víc nevadí, takže 8 Ohm není problém
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ