Podezřele levný E-shop
Pravidla fóra
Re: Podezřele levný E-shop
vidím. měl jsem kdysi Turbo RAT, ale jen k Soltonu, žádná sláva. Nyní jeho simulaci v Digi DF-7. Dá se těm klonům věřit, že je to +- totéž?
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Obvod bude cca stejný, součástky levnější, místo klasických budou SMD, takže možná i s jinými tolerancemi hodnot. Plus mínus... posluchač stejně nic nepozná, jak víme a jestli to sedne tobě zjistíš, až jak to máš v prackách (nebo pod nohou).
Docela dlouho už používám Rowin Dumbler. Je to +/- totéž jako Dumble. 
Hm... a je "totéž" definováno spíš v plusu nebo spíš v mínusu?affordano píše: 18.09.2024 6:55 Docela dlouho už používám Rowin Dumbler. Je to +/- totéž jako Dumble.![]()
| Cruel YT | Cruel sptf
To je samozřejmě nadsázka, v reakci na Torstův dotaz. Nicméně Dumbler mám opravdu rád a z mnoha drive pedálů co mám na výběr opravdu používám převážně jej (plus BB Preamp) - je to v podstatě okoplý Zendrive, skutečný Dumble zesilovač jsem z pochopitelných důvodů neměl možnost porovnat...
Jasně
.
Jinak obecně mám s těmahle čínskejma krabkama z alíku a ebay skóre tak 20:3 - cca 17 fungovalo bez problémů a celkem i ke zvukové spokojenosti, 3 po příletu buď nešlapaly vůbec nebo odešly do věčných lovišť velmi záhy (konkrétně Mosky XP Booster, Mosky Golden Horse a Caline Orange Burst).
Jinak obecně mám s těmahle čínskejma krabkama z alíku a ebay skóre tak 20:3 - cca 17 fungovalo bez problémů a celkem i ke zvukové spokojenosti, 3 po příletu buď nešlapaly vůbec nebo odešly do věčných lovišť velmi záhy (konkrétně Mosky XP Booster, Mosky Golden Horse a Caline Orange Burst).
-
berounacka
- Nový uživatel
Odkaz už nefunguje. Někdo zřejmě tu hliníkovou kytaru nahlásil na Aukru, pardon Allegrutorst píše: 17.09.2024 10:32 Koukám na to vočima! Je tohle seriozní nabídka?:
https://allegro.cz/nabidka/hlinikove-ky ... 6422259361 tady