jestli se někdy zadaří to secvičit, napsat texty a hlavně nahrát, dám sem ukázku
český dobrý kapelky...
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Hej zdar lidi, ani nevim že nás tu řešíte
díky za pochvalu, moc si toho ceníme! Bude mse taky snažit zlepšovat..
Joye: Beru tě za slovo...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
KIWI píše:Hej zdar lidi, ani nevim že nás tu řešítedíky za pochvalu, moc si toho ceníme! Bude mse taky snažit zlepšovat..
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Dám sem teda odkazy kdyby se chtěl někdo mrknout:
Stránky
http://www.whereismysummer.wz.cz/novinky.html
Bandzone (nahrávky jsou vcelku salbé kvalitě, ale myslím že poslechnout se to dá)
http://bandzone.cz/whereismysummer
Pokdu byste se stali našimi fans, ocenili bychom to velice. Díky!
Jinak nevím do jaké míry jsme punkrock, zase tolik se k tom ustylu nehlásíme, snažíme se najít svoji cestu...
Stránky
http://www.whereismysummer.wz.cz/novinky.html
Bandzone (nahrávky jsou vcelku salbé kvalitě, ale myslím že poslechnout se to dá)
http://bandzone.cz/whereismysummer
Pokdu byste se stali našimi fans, ocenili bychom to velice. Díky!
Jinak nevím do jaké míry jsme punkrock, zase tolik se k tom ustylu nehlásíme, snažíme se najít svoji cestu...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jo tebe s Joyem vímDark Axel píše:jak jste to vůbec nahrávali?
PS: mě už ve fans máš - Cíťa
To stím nahráváním ani nechtěj vědět
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
no chci vědět
zas tak hrozivě to nezní, tak mě to zajímá
nestyď se 
HCGuitarist: hele, já furt skládám, před chvílí jsem dokončil další (temnější a tvrdší), materiál by tudíž byl... klávesák si válí šunky ve francii, zpěvačku nemůžu instruovat ohledně textů, protože je bůhvíkde... sme taková HAHA kapela
(a ani nemáme název)
HCGuitarist: hele, já furt skládám, před chvílí jsem dokončil další (temnější a tvrdší), materiál by tudíž byl... klávesák si válí šunky ve francii, zpěvačku nemůžu instruovat ohledně textů, protože je bůhvíkde... sme taková HAHA kapela
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
To pudeDark Axel píše:no chci vědětzas tak hrozivě to nezní, tak mě to zajímá
nestyď se
HCGuitarist: hele, já furt skládám, před chvílí jsem dokončil další (temnější a tvrdší), materiál by tudíž byl... klávesák si válí šunky ve francii, zpěvačku nemůžu instruovat ohledně textů, protože je bůhvíkde... sme taková HAHA kapela(a ani nemáme název)
I když už tam nejsem a nerozešli jsme se tenkrát zrovna v dobrým
www.palice.net
Pro spoustu místních tvrďáků asi popshit,ale mě to bavilo a taky jsem byl přesvědčenej že už je poslední
www.palice.net
Pro spoustu místních tvrďáků asi popshit,ale mě to bavilo a taky jsem byl přesvědčenej že už je poslední
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Nechceš snad odejít do hudebního důchodu...?pavel68 píše:I když už tam nejsem a nerozešli jsme se tenkrát zrovna v dobrým
www.palice.net
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: