Fujtajbl, tohle mi nedělej, já na ten odkaz kliknul a při pohledu na ten "powermix" mě chytla silná nausea, až jsem si musel - byť takhle dopoledne - nalít panáka.
Na pár akcích ještě před plyšákem jsem byl nucen ho použít (od té doby nevěřím heslu "aparatura bude")...
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf) Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Přesně tento P-mix jsem léta měl a udělali jsme s ním v 90tých spoustu parády! Koupil jsem ho od KD Čerčany.
Ten můj měl myslím víc šavlí a vstupy jack i DIN.
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
Víc šavlí, víc vzruchů a ruchů... My jsme ho vlastně na škole taky měli, ale používal se jen krátce a nejsem si jist, jestli mu vůbec fungoval koncák. Pokud ano, pak jen velmi potichu. Naštěstí svazáci brzy zakoupili takovou tu kisnu Disco powermix a bedny Delicia a s tím už se něco uhrát dalo.
Jo, Tesla Disco bylo jedno z mála, co se Tesle jakž takž povedlo. Párkrát jsem hrál na kamarádův aparát, což byla samodomo kopie preampu TE GP7, konec právě Disco 240 a bedna 15" Delicia, a nebylo to vůbec špatné. Já měl tehdy TE AH130S a bednu 4*10"Eminence a jediný, co mi na tom jeho verku nesedělo byla už jaksi principiální zahuhlanost té 15".
To co myslíš se jmenovalo Disco 480 bylo to se dvěmi konci do sterea, základní verze měla 8 vstupů a dělalo se tuším i více. Docela se mi to líbilo, na jaře roku 90 to prodávali jako všechno ve slevě, ale já těch 4500 Kčs navíc tehdy neměl (původně to stálo tuším skoro 10000). Těžko dneska říct, jestli bohužel, nebo bohudík (kdybych to měl, možná bych se na tom na nějakou dobu zasekl). Byl jsem rád, že jsem vyškrábal 1990 Kčs na basu Jolana Superstar (původní cena okolo 4800).
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf) Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.