IRig PRO - kabel mini din - usb
Pravidla fóra
IRig PRO - kabel mini din - usb
tvl opravdu sem skončil se všim, co má v názvu na začátku "I".... mám tohle: https://www.alza.cz/ik-multimedia-irig- ... 316770.htm a začalo mi křupat v kabelu a vynechávat zvuk. Upozorňuju, že to používám velmi sporadicky, ten kabel je ultrasragora.... Novej ten kabel se prodává od 850,-.... mi jebne. Má někdo nějakej nápad? Přece nedám třetinu ceny zvukovky za blbej kabel minidin to usb. Řešil to někdy někdo? Jakože třeba bych koupil redukci na velkej DIN, nebo tak nějak. Jestli je ten konektor DIN nějak nestandardní? Je zatavenej a nekouknu se, jak je zapojenej. Pájkou vládnu celkem dobře. Všechny tyhle kabely (hotový) maji v názvu IRig, takže čekám nějakou čertovinu...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: IRig PRO - kabel mini din - usb
Tohle by mohlo pomoct:
P.
Možná jenom ale na midi, ono přes to jde i audio, ale dík za snahu
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Uff.....no nedokázal jsem vygooglit nic. Ale počkat - tímhle se to připojuje do počítače? Tak nebudou ty poslední dva piny USB? Nebo je to celé zapojené jinak - nenašel jsem totiž nějak hrozně moc často nějakou jednu variantu, takže se obávám, že tady standardizace poněkud nebude (obecná).
P.
P.
Mno, to právě je ta "I" zrada, sem fakt nakrknutej.... ženský v rodině s tim taky blbnou a ohledně kabelů a vůbec všelijakej hovadin okamžitě vzrostly náklady... Ajfouní sluchátka za několik tisíc hrajou příšerně a nedozvíš se ani parametry... A že kabel s lajtning konektorem musí bej originál, aby to jako bylo košer a stojí zase majlant a rozsype se ze všech kabelů nejdřív... fakt pecka... mi to nedošlo, když sem to kupoval, že je to jako "I" věc... až s tim kabelem...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zase se nesmí tolik podléhat tomu marketingu....
P.
no však jo, ale vysvětluj to babám...