http://youtube.com/watch?v=vu3Oy5ubUfk
Na co hrajete?
Pravidla fóra
- MacaFCB
- Kontaktovat uživatele:
ja hraju tady přes tohle....stratocaster od staggu sem vyměnil za Ibanez a Staggový chrchlok za Voxíka....A asi se začnu učit blues protože přes to kombo je to slast pro uši,na tomhle videu mám zrovna nastavení AMP na blues....
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, digitální blues? Bluesman by tě nakopal....MacaFCB píše:ja hraju tady přes tohle....stratocaster od staggu sem vyměnil za Ibanez a Staggový chrchlok za Voxíka....A asi se začnu učit blues protože přes to kombo je to slast pro uši,na tomhle videu mám zrovna nastavení AMP na blues....
bigo: Myslíš že já prahy mám??? Já za nic jinýho prayh neutrácí... Chodím pěšky do školy, makám kdy můžu a všechno do toho vrážím. Pokaždé když mám prachy už vibírám co pořídím a pak se stane že nemám skoro nic než kytaru....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Rasro mel bys to kombo konecne prubnout... Zkreslene prasarny na urovni mesy na tom clovek zrovna nevyrobi, ale co se tyka cistych zvuku a mirne nakraplych, tak je to moc moc slusne...turbo_MaCk píše:No nevím, digitální blues? Bluesman by tě nakopal....MacaFCB píše:ja hraju tady přes tohle....stratocaster od staggu sem vyměnil za Ibanez a Staggový chrchlok za Voxíka....A asi se začnu učit blues protože přes to kombo je to slast pro uši![]()
samozrejme ze lampa za 20 hraje lip, ale kdo si ji doma muze dovolit ohulit... ja mam blbou patnactku a to kombo se v baraku vylozene dusi.. a to nehraju zrovna potichu. a obrovka vyhoda toho vboxe je v tom, ze mas v pokojuku ac15, ac30, bassman, blackface... i kdyby to hralo z pulky tak jako tyhle komba, tak je myslim hodne super, ze si ten zvuk muzes za tyhle penize doprat.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
no nehrál sem na to... bohužel mě je to ale už z principu prostě protivný... nejde o zvuk ale prostě to co digitáli dělaj se signálem... Mě to strašně dořírá, rači bych měl sh*t polovodič analogovej než dobrej digitál už jen kvůli tomu pocitu. Podle mě digitalizace má svý místo. Ale je to jinej svět než umění... Asi takto.. 2 fotografové.... 1 fotí obrázky do katalogu - koupí dígitál. 2. fotí umělecké fotografie - koupí analog. Tak to cítím já.
Ty voe, ty si strašnej pozerturbo_MaCk píše:no nehrál sem na to... bohužel mě je to ale už z principu prostě protivný... nejde o zvuk ale prostě to co digitáli dělaj se signálem... Mě to strašně dořírá, rači bych měl sh*t polovodič analogovej než dobrej digitál už jen kvůli tomu pocitu. Podle mě digitalizace má svý místo. Ale je to jinej svět než umění... Asi takto.. 2 fotografové.... 1 fotí obrázky do katalogu - koupí dígitál. 2. fotí umělecké fotografie - koupí analog. Tak to cítím já.
ale abych jen nespamoval...
GAX30 -> VOX AD100VT/FENDER FRONTMAN
(Ano, oddělal sem svýho lampovýho laneyho :/)...
A ještě, dnes novej vytuněnej You Dirty RAT - mám tam ty vintage obvody(LM308 + nějaký jiný kondíky), a dodělanaj tří polohovej přepínač Vintage/Turbo/Boost... je to párádička největší... teď už jen telecaster a wah, a pak už nic do tý doby než bude na AC30
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
ja hraju na klavesnici a na myš a hraju většinou counter-strike
viz podpis
viz podpis
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
2Ragnar: já neříkám že ne
Já ti to neberu. klidně hraj na digitální kytaru přez digitální multiefekt do digitálního aparátu. Já zůstanu u věcí co mi ze signálu nedělaj stavebnici lego....
Já ti to neberu. klidně hraj na digitální kytaru přez digitální multiefekt do digitálního aparátu. Já zůstanu u věcí co mi ze signálu nedělaj stavebnici lego....
Tak prispejem aj ja, je toho viac, tak trosku trpezlivosti. Gitary, Gibson Les paul Custom 1973, SG doubleneck, Fender Stratocaster USA, Fender Stratocaster USA EMG David Gilmour, Fender Stratocaster Japan, Fender Telecaster, Fender Jazzmaster, Ibanez Blazer 1981, Gibson The Paul 1979, 12 string Yamaha Pacifica, GodinL.R. Baggo, Washburn J6, Line 6 Variax, 12 string Epiphone accoustic, HB accoustic, Steinberger. A asi 12 Jolan na stenu. Aparaty, Orange OR120 1974, box Orange OR412 1974, Vox AC50 1966 box Vox 2x12, Fender twinreverb 1973, Roland Jazzchorus, Line 6 Flextone IIIXL, MV3 MV2a box Marshall 2196 lead. Efekty MIDI pedal Behringer, Wah Cry baby 95, EH Graphic fuzz, EH flanger 1973, Marshall compressor, Boss CE3, EH Small stone, EH Small clone, Delay Ibanez, Delay Line 6 echopark, Line selector Behringer, EH Holly grail, Blues breaker a Boss Turbo overdrive. Vysielacka Bayer dynamic Opus TS 200. Struny Elixir. Toto celé funguje vďaka Milošovi Kováčovi a Lerrymu čo to servisujú. A majstrovi stolárovi Soletovi ktorý na to vyrába neúnavne prepravné kejsíky.
GALERIA:
OBRAZKY SU KLIKACIE
GALERIA:
OBRAZKY SU KLIKACIE
no na tom videu si moh skusit vyloudit nějaký zvuk z tohoMacaFCB píše:ja hraju tady přes tohle....stratocaster od staggu sem vyměnil za Ibanez a Staggový chrchlok za Voxíka....A asi se začnu učit blues protože přes to kombo je to slast pro uši,na tomhle videu mám zrovna nastavení AMP na blues....
-
roorybacky
- Kontaktovat uživatele:
smekám, kdyby sis to dal do podpisu, tak by Tě jistě vykopli:) musí to být nádherná sbírka, ale děsně bych se o to bál.) možná tak někdy třeba v 50 taky skončím, pokud mi vydrží stále stejná láska k hudbě a nástrojům:)dusky píše:Ziadna svetova, domaca. Ini to vrazaju do aut alebo manzeliek.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ale větší barák sis na to koupit musel stejně...dusky píše:Ziadna svetova, domaca. Ini to vrazaju do aut alebo manzeliek.
jaká kapela/kapely/orchestry/jiná hudební sdružení jsou poctěni tím, že mají kytaristu s takovýmto vybavením?