Vokalizer
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vokalizer
Hmm - jen teoreticky: Bezdrátový mikrofon bude mít k sobě nějaký přijímač. Ten bude mít výstup. Ten se pak zapojí do MIC vstupu VE-2. Pokud výstup z přijímače nebude mikrofonní, ale linkový (netuším), tak se na VE-2 bude muset vhodně upravit citlivost tohoto vstupu.
P.
P.
Já jsem se chtěl původně optat ve vláknu „levné efekty z Číny“, zda nedělají vokalizer , abych si ho vyzkoušel a nic jsem nenašel, přehlédnul jsem něco? Mluvil jsem asi před dvěma lety náhodně s kytaristou co hrál sám a říkal, že to nechce.Tak jsem to tak nějak zavrhnul a teď koukám, že hyenik má na fotce ve vláknu "pedalboardy" TC-Helicon Play Acoustic.
Ze známých to nikdo nemá, ale hrají ve dvou. Mě by zajímalo, zda vokalízér úspěšně používáte, nebo ho nechcete a proč? Na YT jsou propagační videa, to je parádní, amatérská videa už moc ne, tak nevím.
Ze známých to nikdo nemá, ale hrají ve dvou. Mě by zajímalo, zda vokalízér úspěšně používáte, nebo ho nechcete a proč? Na YT jsou propagační videa, to je parádní, amatérská videa už moc ne, tak nevím.
záleží na co ho chceš
kdyz se to neprehani, tak to muze byt občasné fajn okořenění
vetsina lidi z toho ale pouziva spis looper
kdyz se to neprehani, tak to muze byt občasné fajn okořenění
vetsina lidi z toho ale pouziva spis looper
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
...měl jsem ještě dotaz, který jsem smáznul, ale už jsem to snad pochopil:)