Čau, ja som sa už aj odhlásil, lebo som si radšej chcel PC robiť a svoje , ako vypisovať na fórum a hladať kadečo. nedá mi ti, ale neodpísať. No a ja som fakt kluďas a potom to vo mne vyvre
No, keď som si pozrel tú hneď prvú recenziu, čo mi Google vyplulo, mňa skoro porazilo v lufte.
Však žiadne kombo na svete nepotrebuje USB, kde by ho zobral Leo Fender v 46-tom ? No do toho prvého komba nedám ešte USB-čko, až v 47-mom
A henten tam píše, aká to je vymoženosť, že to nemá USB a to je práve tá vymoženosť a stáva sa to štandardom USB v aparátoch.
Veď cez to USB potom môžeš nahrávať do PC a v PC si v Editore sťahovať a upravovať zvuky.
To je jak keby dali v Škode vo Fabii 1.0 recenziu, že vzadu sa nedajú otvárať okná, to je super, nedostanete prievan a vpredu nemáte kastlík, tak vám tam aspoň nebudú hŕkať veci

Tam sa naozaj nedali sťahovať a nebol tam kastlík.
No a on tam píše, že jak je to super, že nepotrebuješ USB a potom tam píše, že ako sa možeš cez audio kábel Line out pripojiť do audio rozhrania ( zvuková karta v PC ) a nahrávať sa
Veď nahrávaš sa najlepšie cez to USB do PC. To si zas musí človek kúpiť zvukovku, keď nemá USB.
No a je vidno, že si to nepochopil, lebo aj ty píšeš, že to je dobré, že to nemá USB.
To USB je niečo oveľa naviac a nie výhoda, keď ho niečo nemá. Dnes má skoro všetko USB.
To je fasa že nemám ruky ani nohy, lebo si aspoň nemusím kupovať a drať rukavice a gate
Ďalej, keď naozaj potrebuješ baterkové kombo neriešim, ale keď to fakt nepotrebuješ, tak to je oštara. Keď ho potrebuješ, treba začať hladať v baterkových kombách, podla mňa. Tá baterka je tam určite pomerne drahá, rátam s tým aj v mojom záložnom zdroji, keď odíde. To sa mi zrovna skoro oplatí kúpiť nový. Tak som raz aj kúpil, zdroj stál 60 a baterka 30.
To kombo je tou baterkou, adaptérom a nabíjacím systémom dosť predražené o ten baterkový systém, veď to je vlastne malý záložný zdroj. To sa lepšie oplatí kupiť podla mňa nebaterkové kombo a zvlášť záložný zdroj.
Dám sem konkrétny, aj keď to nerád robím, aby, sa neriešil, ako ten príklad s Line 6
https://www.alza.sk/cyberpower-ut650eg-d5537449.htm
CyberPower mám 1000 W alebo 1200 W to je jedno. Je super.
Ja by som sa opýtal, bytostne potrebuješ baterkové kombo ? Alebo budeš hrať vonku ?
Beriem to tak, že keď nepotrebuješ baterkové, čo ušetríš na baterkovom, o to si môžeš kúpiť lepšie iné kombo.
Ja som u kamoša hral na Roland Cube Street, tak viem, asi jak má hrať také kombo. Parádne stereo kombíčko. Tie Cube sú legendy. To sú jedny z najlepších komb.
https://www.boss.info/us/promos/cube-amp-series/
Ale, radšej napíšem, že sú aj iné.
No a stereo, to je úplne iné ako mono, aj na repráky aj na sluchátka hlavne. To je super zvuk ten priestor.
Keď má to Yoyo iba mono na sluchátka, tak, to je dnes fakt zastarané, bez USB, bez sterea na sluchátka.
Nové a moderné takéto veci sú perfektné, to bude za chvíľku vo všetkom, stereo.
Ja ti doprajem to kombo fakt, nech sa z neho vytešuješ, len nebudeš to mať kde porovnať, ako píšeš, že napíšeš potom, ako si spokojný.
Rád by som videl, ako by si reagoval, keby si si potom vypočul niečo stereo na sluchátka a porovnal, keď má hento iba mono, nikde nepíšu, že to má stereo.
Ale to je fakt jedno, keď už máš to kombo.
Ja keď si niečo kupujem, si premyslím priority, čo potrebujem a čo nie, veď si to aj porovnával, jak si písal.
Ty si si to kombo vybral tuším pred 2 rokmi a odvtedy sa situácia s týmito kombami na trhu zmenila a ty máš podla mňa už zastaranú vec.
Veď ja som chcel Fractal FM3 a ten stál asi 1500 Euro, no a kým som rozmýšlal asi 2 týždne, FM3 sa vypredal a bol FM3 Turbo za 1399 na čakaciu listinu. Za asi 3 týždne som ho mal doma. Ten trh sa mení každý deň.
Ale moc vypisujem, tak, fakt, už sa nebudem zúčastňovať takýchto debát, lebo ja som chcel len aby si mal fakt to najlepšie za tú cenu a chcel som ja aj iný poradiť.
Len neuraz sa prosim ťa, skoro stále riešiš to Yoyo, ale mrkni v tých cenách, koľko je komb overených značiek.
https://kytary.sk/gitary/gitarove-komba ... Ordering=0
Tie Yoyo tam 3 vytŕčajú najpredávanejšie, ale daj zobraziť viac a sú aj iné najpredávanejšie.
Tak rýchlo čo som našiel
https://kytary.sk/nux-mighty-air/HN228691/
Nehral som na tom, nič od Nux nemám, je to len orientačne, nenútim do kúpy.
BOSS Katana
https://kytary.sk/boss-katana-mini-x/HN277076/
Ladička, baterkáč, USB
Fakt parádny dizajn.
Všetko píšem len orientačne ako alternatívu a na ničom som nehral z tohto, tak neviem, ako to v skutočnosti hrá a ani nenahováram na kúpu.
Kúpené už máš, tak to je aj tak bezpredmetné

Napriklad Marshall JVM 410 H som si naslepo objednal z Anglicka cez slovenskú firmu. Nevedel som jak to hrá, ani som nejak recenzie nekukal, veril som tej značke, ako starý Marshallista a nesklamal som sa. Alebo tú PRS SE z kytary.cz prvý x som na to hral, keď mi prišla.
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.