Kytarový popruh, řemen, pás...
Pravidla fóra
Re: Kytarový popruh, řemen, pás...
Ty obšité dirky vypadají dobře. Ale nepíšou, jestli je to pravá kůže.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Když mají všude logo "VEGAN STRAP" a "100% FREE OF ALL ANIMAL PARTS", tak bych tam kůži nehledal....
karramba!
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Já mám od nich tenhle, je veganský a samozřejmě, že kůži bych raději, ale tahle imitace mi přijde dooooost fest. Když jsem si u Wee studia byl pro struny, docela mi cukala peněženka. Jakmile dokončím novou kytáru, už mám předem vybráno.Teď jen hnout prdelí a začít makat.
Teda mi nepřišlo, že by tady nebyly k dostání. Muziker je má v distribuci už nějakej ten pátek. Sám mám od nich Legend DG(Gilmour/Hendrix) strap už skoro rok.
Svět se fakt úplně prosral.
Kůže se používá stovky let, a další stovky let bude. Jednak zatím ničím nahradit nejde, a hlavně je to nádherný přírodní materiál.
Kůže se používá stovky let, a další stovky let bude. Jednak zatím ničím nahradit nejde, a hlavně je to nádherný přírodní materiál.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Čavlí: Svět se neposhral, jen my geronti se musíme konečně prowokovat!
Mně to přijde jako když vegani si plácají kachnu ze seitanu (nebo jak se ten sajrajt jmenuje).
Napřed nejí maso, a potom vezmou pšenici, a snaží se aby to vypadalo a chutnalo jako kachna ...
https://www.puroshop.cz/maso-a-ryby/veg ... na-kachna/
Napřed nejí maso, a potom vezmou pšenici, a snaží se aby to vypadalo a chutnalo jako kachna ...
Naposledy upravil(a) Čavli dne 13.12.2024 13:07, celkem upraveno 1 x.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Nevím, za tzv. veganský materiál dát patnáct stovek mi přijde docela dost, jako bývalý švec jsem navíc alergický na to že prodejce není schopen nazvat věci pravým jménem a místo aby použit název koženka tak mate lidi různými kličkami (zejména prodejci obuvi). Tento víkend jsem na jarmarku navštívil krámek firmy Opasky Jurča a mimo to, že jsem tam dostal jako jmenovec slevu na normální řemen na kalhoty, jsem se ptal jestli dělají i kytarové. Pan Jurča mi sdělil, že v minulosti to dělali a zřejmě se s nimi dá domluvit i když to na webovkách nenabízí. Myslím že pořádná kůže má vyšší hodnotu než 100% animal friendly materiál.
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
A nejlepší je, když "peace & love" komunita lká nad zlým osudem nebohého skotu a metá oheň a síru na ropné produkty všeho druhu a zároveň výrobci v rámci ESG pokrytectví oblbují jednodušší jedince touhle jakože vegan propagandou produktů vyrobených z té fujky-fujky-ropyČavli píše: 10.12.2024 8:00 Mně to přijde jako když vegani si plácají kachnu ze seitanu (nebo jak se ten sajrajt jmenuje).
Oni na webu píšou jaké používají materiály.
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Pánové, hluboce se omlouvám, že jsem chtěl upozornit na výrobek, který se mi líbí a jsem s ním spokojený. Je mi, s odpuštěním, u krysího zadku, jestli je výrobek z kůže či něčeho jiného, nejsem ani vegan, ani vegetarián, a pokud to funguje, jsem v klidu. Kdybych jen tušil, jaké pozdvižení vyvolá snaha části lidí se vyhnout živočišným produktům, nic bych sem nepsal. Příště se na to fakt vykvajznu sem něco dávat. Peace and Love, když to musí být.
V klidu, já mám popruh od GruvGear "with a beautiful vegetable-tanned leather top" a přesto ho mám rád.
Psí voják:
Není potřeba se omlouvat a taky se není čemu divit. Jsi na diskusním fóru, každý se může v rámci pravidel vyjádřit. Svůj účel to splnilo, pár lidí si stránky prohlédlo a třeba i někdo, kdo se nevyjádřil, si ho i koupil. A třeba si i jiný lidi odradil, protože s tím vnitřně nesouhlasí. Holt to máme každý jinak a pokud se "vykvazneš" na to sem něco dávat, protože s tím někdo nesouhlasí, o něčem taky svědčí.....
Není potřeba se omlouvat a taky se není čemu divit. Jsi na diskusním fóru, každý se může v rámci pravidel vyjádřit. Svůj účel to splnilo, pár lidí si stránky prohlédlo a třeba i někdo, kdo se nevyjádřil, si ho i koupil. A třeba si i jiný lidi odradil, protože s tím vnitřně nesouhlasí. Holt to máme každý jinak a pokud se "vykvazneš" na to sem něco dávat, protože s tím někdo nesouhlasí, o něčem taky svědčí.....
Fungovat bude i bezpečnostní pás z auta, konopné lano z oběšence, kurta z Bauhausu, nebo kabel od žehličky, kytara bude spolehlivě viset.
Ale já chci prostě víc. Notabene za 1500,-.
P.S. zkus si koupi nějaký opasek ze štípenky nebo drcené kůže. Nevypadá to hezky a hlavně nic to nevydrží, a to jsme pořád u kůže. Nevím jestli je "Vegan Strap" z mrkve nebo salátu, tipuju spíš že se jedná v podstatě o koženku (bavlna, plasty), ale bude to ještě horší.
Za 1500,- už jde koupit solidní řemen místo náhražky.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Nechápu tvoji uraženou reakci, jak tu píší ostatní, každý ať si poví svůj názor, není to nic proti tobě. Nemám žádný problém s vegetariány nebo vegany ani se zbožím které deklaruje jakýsi postoj ke zvířatům, co mi vadí jsou zavádějící názvy tzv. veganských materiálů, místo aby se řeklo pravdivě že je to koženka se napíše animal friendly popř. veganská kůže (to není tento případ) atd. a potom tam napálí cenu jak za kůži, která je násobně dražší než syntetický materiál, proti kterým nemám vůbec nic. To že jsi spokojený s uvedeným výrobkem je naprosto v pořádku a je to tvůj názor, mě trochu vadí marketing, ne samotný výrobek.Psí voják píše: 15.12.2024 16:31 Pánové, hluboce se omlouvám, že jsem chtěl upozornit na výrobek, který se mi líbí a jsem s ním spokojený. Je mi, s odpuštěním, u krysího zadku, jestli je výrobek z kůže či něčeho jiného, nejsem ani vegan, ani vegetarián, a pokud to funguje, jsem v klidu. Kdybych jen tušil, jaké pozdvižení vyvolá snaha části lidí se vyhnout živočišným produktům, nic bych sem nepsal. Příště se na to fakt vykvajznu sem něco dávat. Peace and Love, když to musí být.
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
Přesně.
Ať si každý vyrábí, prodává nebo kupuje za svoje co chce. To je každého věc.
Když se mi ale snaží prodat (reklama mi najde) přes zavádějící či klamavou informaci (někdy i normální podvod), to je přes čáru.
Ať si každý vyrábí, prodává nebo kupuje za svoje co chce. To je každého věc.
Když se mi ale snaží prodat (reklama mi najde) přes zavádějící či klamavou informaci (někdy i normální podvod), to je přes čáru.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Hehe, to je bouře ve sklenici vody tady. 
Ten e-shop, na který Psí voják nenápadně(sic!) hned 2x upozornil (s tím že konečně v Česku wtf?) prodává pouze tu koženkovou(umělou) část produkce značky. E-shop, na který jsem upozornil já, už dodává delší dobu celou produkci, takže tam má i pravé kožené. Výrobce na webu uvádí buď vegan leather nebo genuine leather. Mi to přijde stejné, jak když se uvádí umělá kůže a pravá kůže. Jen to dnes nahradilo "moderní" slovo.
Já si vybral kožený, protože Hendrix/Gilmour.
Pokud bych měl zájem o jiný design, bylo by mi fuk, z čeho to je. Ale popravdě nedal bych za to víc jak polovinu ceny pravé kůže.
Jinak teda nosím výhradně kožené boty. Jednoznačně kvůli vlastnostem materiálu. A souhlas, ta kůže je vedlejší produkt masného průmyslu. Vyhazovat to by bylo na hlavu. Ale co není dnes na hlavu?
Ten e-shop, na který Psí voják nenápadně(sic!) hned 2x upozornil (s tím že konečně v Česku wtf?) prodává pouze tu koženkovou(umělou) část produkce značky. E-shop, na který jsem upozornil já, už dodává delší dobu celou produkci, takže tam má i pravé kožené. Výrobce na webu uvádí buď vegan leather nebo genuine leather. Mi to přijde stejné, jak když se uvádí umělá kůže a pravá kůže. Jen to dnes nahradilo "moderní" slovo.
Já si vybral kožený, protože Hendrix/Gilmour.
Jinak teda nosím výhradně kožené boty. Jednoznačně kvůli vlastnostem materiálu. A souhlas, ta kůže je vedlejší produkt masného průmyslu. Vyhazovat to by bylo na hlavu. Ale co není dnes na hlavu?
I "Genuin leather" je zavádějící označení.
Viz třeba tady https://www.hodinky-365.cz/blog/budete- ... ne-leather
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Podle mě nikoliv. Říká nám, že to je pravá kůže. Odlišuje se tak od od uměliny. To, jakou kvalitu kůže výrobce použije, už je něco jiného. A je na něm, jestli to zmíní nebo ne.Čavli píše: 16.12.2024 20:41 I "Genuin leather" je zavádějící označení.