Jak poslat audio signál z notebooku do zvukovky?
Pravidla fóra
Jak poslat audio signál z notebooku do zvukovky?
Ahoj kamarádi.
Mám zvukovku s USB kabelem pro připojení k počítači. Mám notebook akorát s výstupem na sluchátka a pak už mi zbývají jen USB porty. Je možné poslat signál z USB portu notebooku přes kabel do USB portu zvukovky? Zvukovka má sluchátkový výstup. Je možné někde sehnat notebook s audio vstupem?
Mám zvukovku s USB kabelem pro připojení k počítači. Mám notebook akorát s výstupem na sluchátka a pak už mi zbývají jen USB porty. Je možné poslat signál z USB portu notebooku přes kabel do USB portu zvukovky? Zvukovka má sluchátkový výstup. Je možné někde sehnat notebook s audio vstupem?
Re: Jak poslat audio signál z notebooku do zvukovky?
máš i návod k obsluze té zvukovky?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
a hledal jsi ho na netu?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Nehledal. Pochybuju, že ho tam najdu v češtině. Anglicky neumím. Na základce jsme se anglicky neučili. Jsem starší ročník.
Ta zvukovka má USB výstup do PC nebo notebooku. Několik audio vstupů a výstupů Jack 6.3 a 2 porty MIDI DIN a vstupy na mikrofon.
Na internetu funguje i překladač, ten to přeloží za tebe, ale nejdřív bych hledal a pak až se ptal
jinak předpokládám že funguje jako všechny ostatní zvukovky,nebude takový problém si nastavit co potřebuješ
jinak předpokládám že funguje jako všechny ostatní zvukovky,nebude takový problém si nastavit co potřebuješ
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Co myslíš, půjde mi audio z notebooku do zvukovky připojit přes USB kabel?Trevor píše: 28.12.2024 14:40 Na internetu funguje i překladač, ten to přeloží za tebe, ale nejdřív bych hledal a pak až se ptal
Já myslím že jo
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Logicky vzato, pak asi bude možné poslat audio přes USB ze zvukovky do notebooku. Co myslíš?
No, na to jsou zvukové karty dělané většinou,si myslím
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ