Zatial je s darčekom všeobecná spokojnosť.
Gitara je naozaj pekná a na svoj vek vyzerá ako nová. Manželke sa zdá že je nejaká malá, ale to iba v porovnaní so mnou. Na dcére vyzerá adekvátne velká.
Trochu si musíme zvykať na tú váhu. Osobne dosť bojujem s tým užším hmatníkom - niektoré akordy mám problém chytiť čisto. Snáď sa to časom poddá.
Tiež si neviem zvyknúť na hru brnkátkom, po pár pokusoch som ho zatial odložil.
Čo sa komba týka - tak zatial spĺňa očakávanie. Dá sa na tom vyblbnúť do sýtosti. Niektoré efekty sú fakt šialené.
Zabudovaný bubeník je fantastická vec a som rád že sa dokážem vcelku trafiť do rytmu. Tak isto ten looper je fajn. Ešte to neviem všetko na 100% ovládať - súdruhovia z Číny k tomu pribalili velmi stručný návod v ich rodnom jazyku s anglickým prekladom (nie je nejaký zákon že by u nás predávané produkty mali mať preložený návod?), takže idem na všetko viac-menej iba intuitívne.
Tu v diskusii sa preberalo že mono výstup na sluchátka nie je moc dobré riešenie. V praxi nepociťujem nejaký hendikep. S dcérinmi Marshallmi čo má k telefónu to neznelo až tak dobre, ale keď som tam pripojil moje velké štúdiové Yamahy, tak to hneď ožilo.
P. S.: Dierka v gitare kde sa zastrkáva kábel je trochu "vachrlatá" - má istú vôlu.. Je to chyba, alebo všeobecná vlastnosť?