Cort EVL-Z4 +Peavey-TRANSTUBE-ENVOY110 dobrá volba?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

jj, sry, ta XL verze má 10" rero
metlouss

Příspěvek od metlouss »

jo no... tak nevim, zeptám se jich, za jak dlouho by to dopravili, ale šel bych raději do te 30W.... viš jak, na doma... jsem uprostřed takovýho shluku baráku, tak ať z toho každej něco ma.. :lol:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

O to bych se nebál...mám doma AD15VT a mam problém ho přinutit hrát potichu :shock: :D

Jsem o patro víš než máma a už tak mi bouchá smetákem do podlahy :twisted:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
metlouss

Příspěvek od metlouss »

mame velkej sklep :lol: 8)
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

No to se fakt bát nemusíš ta AD15VT XL na doma až až, ja jsem si koupil tu 30 ku , protože bych to chtěl občas vzít i do zkušebny.
metlouss

Příspěvek od metlouss »

no i tak díky za rady a jdu do toho 30W. Už jsem jim psal tak jsem zvědav. Ještě jedou díky --ARP-- :wink:
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

mel jsem tu 30w s desitkou reprakem a rvalo to jako krava...

jinak oproti te 15w verzi to ma jeste vyhodu v tom, ze si clovek muze vzadu "nastelovat" vykon. treba si z toho udelat 10w a nebo 20w kombo.

ta 30w XL s 12' reprem MUSI ve zkusebne v poho dostacovat. mel jsem 40w valvestate s 12' reprakem, ktery dle meho nazoru nebyl zdaleka tak citlivy jako ten ve voxu, a malokdy jsem sel za pulku (taky zalezi co clovek hraje, ale my hrali grunge a alternativu a docela to slo). taky se mi zdalo, ze to bylo jedno z mala komb, ktere kdyz sem dal naplno (testoval jsem to asi tak 15 vterin, vic to opravdu neslo), tak bylo vse v pohode a nevypadalo to, ze se to kombo rozpadne. taky ztrata kvality zvuku s vetsim ohulenim aparatu byva u trandaku docela problem, ale u voxu jsem to taky nepozoroval.

ten 30w Xl je porad relativne lehky (14kg?), takze je super i z hlediska stehovani...

ted mam ac15 - vintage lampovy aparat, ale jistojiste vim, ze az se mi zasteskne po higainu, tak k ac15 kupuju valvetornixe 50w 2x12' XL :)
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

qwer píše:mel jsem tu 30w s desitkou reprakem a rvalo to jako krava...

jinak oproti te 15w verzi to ma jeste vyhodu v tom, ze si clovek muze vzadu "nastelovat" vykon. treba si z toho udelat 10w a nebo 20w kombo.

ta 30w XL s 12' reprem MUSI ve zkusebne v poho dostacovat. mel jsem 40w valvestate s 12' reprakem, ktery dle meho nazoru nebyl zdaleka tak citlivy jako ten ve voxu, a malokdy jsem sel za pulku (taky zalezi co clovek hraje, ale my hrali grunge a alternativu a docela to slo). taky se mi zdalo, ze to bylo jedno z mala komb, ktere kdyz sem dal naplno (testoval jsem to asi tak 15 vterin, vic to opravdu neslo), tak bylo vse v pohode a nevypadalo to, ze se to kombo rozpadne. taky ztrata kvality zvuku s vetsim ohulenim aparatu byva u trandaku docela problem, ale u voxu jsem to taky nepozoroval.

ten 30w Xl je porad relativne lehky (14kg?), takze je super i z hlediska stehovani...

ted mam ac15 - vintage lampovy aparat, ale jistojiste vim, ze az se mi zasteskne po higainu, tak k ac15 kupuju valvetornixe 50w 2x12' XL :)
S 50WXL neprohloupíš...vážně krásnej aparát. :D...
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
kebr-khc

Příspěvek od kebr-khc »

ja to Peavey 110 mel- teda jeste starsi verzi a musim nechat ze to hralo docela pekne a nahlas. ve zkusebne se neztratilo. KDyz jsem si pohral s korekcema tak jsem nasel i zvuk kterej se mi libil. sice jsem na to metal nehral ale myslim ze se z toho komba dostat dost zkreslenej zvuk... akorat kdyz jsem mel gain naplno tak mi to dost sumelo. :wink: ale porad min nez na HCM :D
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
metlouss

Příspěvek od metlouss »

no od toho Peavey možná asi upustím, ještě se uvidí... na toho VOXe Valvetronix AD30VT-XL jsem si už psal do obchodu, tak uvidím jak to dopadne, ale objednaný ještě není...
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

V cem je to peavey lepsi nez vox? Na peavey jsem nehral, voxe mam doma a peavey i podle parametru na nej nema ani nahodou.
Kytara: Cort Z22
Kombo: VOX AD30VT XL
Struny: Dean Markley(blue steel)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

kebr-khc píše:ja to Peavey 110 mel- teda jeste starsi verzi a musim nechat ze to hralo docela pekne a nahlas. ve zkusebne se neztratilo. KDyz jsem si pohral s korekcema tak jsem nasel i zvuk kterej se mi libil. sice jsem na to metal nehral ale myslim ze se z toho komba dostat dost zkreslenej zvuk... akorat kdyz jsem mel gain naplno tak mi to dost sumelo. :wink: ale porad min nez na HCM :D
U VOXe je taková vychytávka, řiká se tomu redukce šumu.
Když nemáš zaplej žádnej efekt, tak si to můžeš zredukovat na minimum, že to kombo vůbec neslyšíš šumět. Absolutně 8)
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

s tou redukci sumu mi to vysvetli pls, to jsme jeste nak neobjevil:D
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

No hele, musíš mít vyplý ty efekty. Buď máš zaplej efekt, anebo máš zaplou tu redukci šumu. Takže zmáčkni to tlačítko BYPASS aby svítilo, tim si vypneš ty efekty. Teď zmáčkni a drž tlačítko TAP a současně při tom otoč kolečkem EDIT uplně do prava. Teď by kombo mělo uplně ztichnout a neměl bys z něj nic slyšet :wink:
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

Hej to je mazec :lol: diky moc, ale zas to asi bere dynamiku a drive ne? :(
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Toš si to ozkúšaj, já to mám 5 dnů, zatim jsem to nějak neřešil :P
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

No na cvičení to asi moc dobrý neni, protože to zamaskuje všechny chyby, který člověk dělá, dobrý je to dát tak na třetinu, jinak to hrozně bere signál. jinak někdy je to docela good :lol:
metlouss

Příspěvek od metlouss »

no tak už mi odepsali, a daj mi toho VOXe 30W s 12¨ za 7706... tak už jen počkat na dobrej kurz eura... protože jinak prachy nemam... :evil:
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

JJ, bud cekej nebo setri, vyplati se to!!
metlouss

Příspěvek od metlouss »

takže jsem počkal i šetřil... ještě jednou dík za typ. Do dvou dnů by mi mělo to kombo přijít
http://www.musiccenter.cz/Vox-AD30VT-XL:26666

i s kytarou:
http://www.musiccenter.cz/Cort-EVL-Z4-BKS:15160
takže se už těšim, myslim že je to nakonec slušna sestava... ¨pro začátek¨ :wink:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“