Myslím, že jsem to tady ještě nikdy nezahlédl, ale rozhodl jsem se, že si pořídím/vyrobím kufr ve kterém budu mít vše pro servis kytar. Ačkoliv mám doma vše potřebné, víc jak z 50% seřizuju nebo letuju kytaru mimo domov. Nechal jsem se inspirovat internetama a vyrábím si postupně vlastní tech case.
Kufr je ten největší odolnej plasťák alá pelican z bauhausu. Do víka kufru jsem si zatím připravil potřebnou elektroniku: Světlo, Ladičku korg s mikrofonem, polytune, irig hd2, iPhone 8 plus s magsafe obalem (poslední iphone, který uměl otáčet plochu na široko jako iPad), powerbanku a silvercrest bluetooth reproduktor, který opravdu překvapil. Vyrobil jsem si skládací podložku pod kytaru z 8mm překližky, na kterou dám ještě nějaký měkčený povrch.
Do spodního patra budu vyrábět přesné vložky na potřebné nářadí, to mě ještě čeká.
Tech case pro kytaristy
Tech case pro kytaristy
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Re: Tech case pro kytaristy
Tyjo, to je pěkné!
Jako nápad dobrý, ale uživí Tě to? Já se taky trochu zabývám el. kytarami, ale moc kšeftů nemám.
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Vůbec mě to neživý, je to pro soukromé účely. Plus mám dost kamarádů kytaristů v okolí. Není měsíc, abych něco s nějakou kytarou nedělal. Navíc to využiju i jinde.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Tak to už se domů ani nemusíš vracet 
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.