Tech case pro kytaristy

Stavba a úpravy efektů, footswitchů a dalších zařízení
Odpovědět
volfi

Tech case pro kytaristy

Příspěvek od volfi »

Myslím, že jsem to tady ještě nikdy nezahlédl, ale rozhodl jsem se, že si pořídím/vyrobím kufr ve kterém budu mít vše pro servis kytar. Ačkoliv mám doma vše potřebné, víc jak z 50% seřizuju nebo letuju kytaru mimo domov. Nechal jsem se inspirovat internetama a vyrábím si postupně vlastní tech case.
Kufr je ten největší odolnej plasťák alá pelican z bauhausu. Do víka kufru jsem si zatím připravil potřebnou elektroniku: Světlo, Ladičku korg s mikrofonem, polytune, irig hd2, iPhone 8 plus s magsafe obalem (poslední iphone, který uměl otáčet plochu na široko jako iPad), powerbanku a silvercrest bluetooth reproduktor, který opravdu překvapil. Vyrobil jsem si skládací podložku pod kytaru z 8mm překližky, na kterou dám ještě nějaký měkčený povrch.
Do spodního patra budu vyrábět přesné vložky na potřebné nářadí, to mě ještě čeká.
IMG_6554.jpg
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
HoSl

Re: Tech case pro kytaristy

Příspěvek od HoSl »

Tyjo, to je pěkné!
Moon

Příspěvek od Moon »

volfi píše: 15.04.2025 7:09 kufr ve kterém budu mít vše pro servis kytar.
Jako nápad dobrý, ale uživí Tě to? Já se taky trochu zabývám el. kytarami, ale moc kšeftů nemám. :cry: Ale ne že by mě to vadilo :D
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
volfi

Příspěvek od volfi »

Vůbec mě to neživý, je to pro soukromé účely. Plus mám dost kamarádů kytaristů v okolí. Není měsíc, abych něco s nějakou kytarou nedělal. Navíc to využiju i jinde.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Tak to už se domů ani nemusíš vracet :-)
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“