Nebozez
Re: Nebozez
Nemám problém s písní, nemám problém se zpěvačkou ani s rytmickou sekcí... ale mám problém s kytaristou. Rytmicky permanentně mimo a navíc strašně nahlas v mixu, což je vražedná kombinace.
Moc dík za poslech i za zpětnou vazbu. Joop, je mi jasné, že máme na čem makat, rovněž díky za vypointování, na co se hlavně zaměřit.
Já si naopak myslím, že je úplně mimo basa. Resp. jinak: měli byste se nějak víc sehrát, cítit jeden druhého, najet na nějakou vlnu, společnou ..... Mi se osobně kytarista a zpěvačka velice, velice, líbí. Zvuk basy protemnit, přitvrdit, hrát trošku zajímavě, střídat ten spodek v jednotlivých částech skladby. To, co tam dělá kytara, je naopak správně.
Celkově ale - jen a jen pochvala.
Celkově ale - jen a jen pochvala.
Dík za poslech i za názor!
Ačkoliv tohle není můj "šálek čaje"
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Díky moc za poslech a zpětnou vazbu! Snažíme se znít svojsky a moc nekopírovat a zároveň trochu navazovat na takový místní androšový velikány jako byl Mejla Hlavsa.
Názor na nástroj zcela chápu
. Musím říct, že je nesmírně praktickej (často jezdím mhd a nepráskat se každou chvíli vrškem bagu o cokoliv je dost návykový, a vzhledem k mé herní antistatičnosti je absence hlavy v prostorách mrňavých klubů taky docela spásná) a vyrovnanej. Nicméně ta vyrovnanost je spojená s takovou netvárností. Ale u gearu jsem totál přelétavej tak jsem zvědav na co budu hrát příště, možná squier bronco? 
Názor na nástroj zcela chápu
Hele, za mě dobrý!
Celkový mix trochu nevyvážený (kytary mi tam přijde moc a spodek je takový "slitý") ale na to, že je to živák, to není žádná katastrofa.
Hudebně... Pro mě takový "stroj času". Není to můj šálek kávy, ale řekněme před pětatřiceti lety bych byl z toho nadšený
Celkový mix trochu nevyvážený (kytary mi tam přijde moc a spodek je takový "slitý") ale na to, že je to živák, to není žádná katastrofa.
Hudebně... Pro mě takový "stroj času". Není to můj šálek kávy, ale řekněme před pětatřiceti lety bych byl z toho nadšený
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Dík moc. Joop, stroj času, jeden divák to komentoval slovy “týjo něco takovýho jsem od devadesátek neslyšel
“ asi tam vědomě i podvědomě směřujeme. Rovněž dík za poznámku k mixu, příště se vynasnažím, aby tam bylo kytary míň. 
Ještě k base: starypard ti ji trochu zkritizoval, mi se naopak líbí. Zvuk by mohl být lepší, ale jakožto basák vím, jak těžké je dostat zvuk na nahrávku, lépe řečeno živý zvuk, to, co funguje naživo, je většinou něco úplně jiného, než to, co je ideální do nahrávky. (To je taky můj věčný boj
V poslední době mám pocit, že mi v tomto hodně pomůže TE Transit B, který jsem si pořídil letos v zimě).
Nicméně způsob hraní je mému srdci velmi blízký, mám rád hraní valivých "hypnotických" riffů. Vlastně hraju podobně, sice trochu "veseleji", spíš takový "funky groove", ale různí spoluhráči mi už léta říkají, že "už se smířili s tím, že sólo že mě nevylámou, ale málokdo umí vymyslet tak hutný riff a jet ho přesně se škopkama". Ale v tom mi hodně pomohlo, že jsme kdysi několik let DENNĚ cvičili s bubeníkem. Odpoledne jsme měli asi tak dvě hodiny, kdy jsme se mohli sejít ve zkušebně, a praktikovali jsme to opravdu až na pár výjimek denně skoro tři roky. A dalo nám to oběma strašně moc.
Nicméně způsob hraní je mému srdci velmi blízký, mám rád hraní valivých "hypnotických" riffů. Vlastně hraju podobně, sice trochu "veseleji", spíš takový "funky groove", ale různí spoluhráči mi už léta říkají, že "už se smířili s tím, že sólo že mě nevylámou, ale málokdo umí vymyslet tak hutný riff a jet ho přesně se škopkama". Ale v tom mi hodně pomohlo, že jsme kdysi několik let DENNĚ cvičili s bubeníkem. Odpoledne jsme měli asi tak dvě hodiny, kdy jsme se mohli sejít ve zkušebně, a praktikovali jsme to opravdu až na pár výjimek denně skoro tři roky. A dalo nám to oběma strašně moc.
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.