TCE TonePrint

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
torst

Re: TCE TonePrint

Příspěvek od torst »

Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Zmenšovat už není dále kam.
Jedině pak Plethora X1 mini... :D
Dobré je, že to může mít na každé pozici jiný typ efektu, ne jen jiné nastavení stejného typu.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Smutné...
cid

Příspěvek od cid »

Zajímavé video, které nabízí spoustu otázek. Proč se stěhuje výroba všeho možného do Asie? (Musím si dát pozor na šíření dezinformací) Nabízí se otázka, zda společnost Behringer, vlastní ještě Uli Behringer? Že by měl tolik peněz, aby kupoval firmy a potom je zavřel?
Dotázal jsem se AI, kde se vyrábá Apple?
Montáž probíhá nejčastěji v Číně, případně Indii a Brazílii a v menší míře také v České republice, Malajsii, Thajsku a Jižní Koreji. I když je výroba iPhonů rozeseta po celém světě, většinu všech výrobních továren vlastní dvě společnosti: Foxconn a Pegatron a takhle se dá dotazovat pořád dál a dál a ….
Čtu nadpis článku z roku 2024- Definitivní konec jaderné energie v Německu: Vláda nechala vyhodit do povětří chladicí věže v Bavorsku. Článek z 19.5.2025 - Renesance jaderné energie: Návrat Evropy k rozumu. Jsom z toho "volaaký zmetěný" :?
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Každopádně u pedálové řady Toneprint, kde je gró ve firmwaru a podpoře SW aplikace pro editování, to není tak jako tak úplně nejlepší vyhlídka do budoucnosti.
el perro del fryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el perro del fryba »

Omlouvám se, že to řeším zde v tomto vlákně, ale mám problémy nejen s Toneprint aplikací, ale i s TC Flashback 2 Mini Delay pedálem:
1. Občas se samovolně přepne do jiného efektu než jsem do něj nahrál z TC Toneprint aplikace
2. Náhodně se přepíná z buffered na true-bypass (tzv. trails funkce je bohužel pro mně nejdůležitější, s true bypass delayem padá veškerá potřeba delaye pro naši kapelu)
3. Někdy se do něj vůbec nedá nahrát efekt vytvořený v Toneprintu (mám jak android aplikaci, tak i macos aplikaci)

Abych to vždy vrátil do původního stavu, musím ho odpojit z pedalboardu a od napájení a počkat 10 minut (to jsem se dočetl na jiném fóru). Znovu spustit Toneprint aplikaci a znovu nahrát custom efekt. Případně znovu přepnout na buffered. I když není aktivován, nebo vůbec nehraju, lupne v něm a objeví se výše uvedené problémy. Předpokládám správně, že je to asi vadný kus a že se s tím nedá nic dělat?
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

To bude vada. Bohužel. Jestli to máš v záruce, reklamuj.
el perro del fryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el perro del fryba »

Díky. Naštěstí z kytary.cz se mi záhy ozvali a jde to na reklamaci. Ať vám to všem hraje!
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“