Kytara do 20, čistý i zkreslený zvuk
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
mně taky.... trakovej telecaster 52, sedřenej... ach krása. Kdybych mohl mít za stejný prachy uplně stejně se chovající kytaru starší ohranu (poničenou) a novou trak beru tu ohranou (abych vypadal jako vintageman
)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
bych bral radši než nový... navíc máš ještě indonesiuqwer píše:ok tak ja ti tu moji affinity za 4800 prodam
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Tak já se vrátím ke svému tematu;)
Jen chci říct, že to nakonec dopadlo zase uplně jinak, jak už to bývá...stal jsem se spokojeným majitelem nového Fenderu American Standard Stratocasteru, barvy Olympic white...neuvěřitelně dobrá koupě - 19 000,- jen kvůli malému šřámu na spodní straně, kvůli kterému je neprodejná v obchodu...nádhera, nový US strat za 2/3 ceny, to je lahoda.)
Jen chci říct, že to nakonec dopadlo zase uplně jinak, jak už to bývá...stal jsem se spokojeným majitelem nového Fenderu American Standard Stratocasteru, barvy Olympic white...neuvěřitelně dobrá koupě - 19 000,- jen kvůli malému šřámu na spodní straně, kvůli kterému je neprodejná v obchodu...nádhera, nový US strat za 2/3 ceny, to je lahoda.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
podívej..vidíš v tom něco, jako souboj? dyt je to přece nesmysl.)byl inzerát na bazaru, mohla si to koupit spousta jinejch lidí...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
naprostá!Dark Axel píše:jo, toho jsem viděl na bazaru, hned jsem si na tebe vzpomnělspokojenost?
to zase nemůžu říct, tady hraje velkou roli, že to je poprvý, co jsem si pořádně zahrál na strata, se svým aparátem (kterej je eště k tomu na takovou kytaru dělanej, tak si s tim dobře rozumí), v klidu a v pokoji.)pěkně jsem se v něm pohrabal, dal si tam nový struny a uzpůsobil si tu kytaru sobě, což je taky důležitý...PRS je daleko variabilnější, když chci hrát tvrdou hudbu, vezmi si ji, na hladký čistý tony taky, ale ten Fender se podle mě víc hodí na cvičení, člověk se do něj musí opřít, aby mu dal to, co od něj očekává...ten sólovej zvuk je taky jedinečnej...takže bych nevyvyšoval jednu kytaru nad druhou, oni věděj, proč dělaj tolik typů;)
to víš že používám, ale mám ho ve zkušebně ve škole, kam se ted už nedostanu, až po prázdninách, takže potom to určitě vyzkouším i na něm...určitě bude s Fenderem hrát líp, než s SG nebo PRS 
blahopřeju výborná koupě škoda že sem neměl 19 tácůMaples píše:Tak já se vrátím ke svému tematu;)
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V tom vintage modified je to indycky cedr nebo co. Já na to teda nehrál ale myslím, že se to moc nevyplatí. To bych raděi vzal toho lite-ash za 12 a máš v tom i SD snímače. Nebo je ještě jedna možnost, zkusit tu deluxe verzi od Squieru, ta by měla být z olše a dá se sehnat myslím za 7 (možná kecám).framikoin píše:resil se tady Fender Stratocaster Little Ash. nemate moznost ho porovnat se Squierama Vintage Modified? hlavne jde o drevo, snimace pripadne muzou jit jiny do toho Squiera.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
lite ash uz stoji jen 12? tak to abych si udelal radostSmrťokvítek píše:V tom vintage modified je to indycky cedr nebo co. Já na to teda nehrál ale myslím, že se to moc nevyplatí. To bych raděi vzal toho lite-ash za 12 a máš v tom i SD snímače. Nebo je ještě jedna možnost, zkusit tu deluxe verzi od Squieru, ta by měla být z olše a dá se sehnat myslím za 7 (možná kecám).framikoin píše:resil se tady Fender Stratocaster Little Ash. nemate moznost ho porovnat se Squierama Vintage Modified? hlavne jde o drevo, snimace pripadne muzou jit jiny do toho Squiera.