prosba k Nordům
Pravidla fóra
prosba k Nordům
prosím o radu
Jedna paní mi nabízí po manželovi tento nástroj.Bohužel se v Nordech nevyznám,nikde nemohu k němu nic najít.Vím,že těch Nordů je spousta.Chtěl jsem jej vyzkoušet a teď se naskytla příležitost.Chce za něj 30.000 a je to- Nord stage 73 classic revision b.
Paní o tom také nic neví.Na internetu nemohu nic dohledat.Neví ani jak je starý,paní tvrdí 10 let,ale jak jsem koukal na ty evoluce Nordů,počítám i více.Má to kladívkouvou mechaniku,to jedinné vím.
Ani nevím,jestli to umí zvuky klasických synťáku nebo jen orgány,piána.
Pomůže někdo s informací,jak je starý,jestli je dobrá cena.Děkuji
Jedna paní mi nabízí po manželovi tento nástroj.Bohužel se v Nordech nevyznám,nikde nemohu k němu nic najít.Vím,že těch Nordů je spousta.Chtěl jsem jej vyzkoušet a teď se naskytla příležitost.Chce za něj 30.000 a je to- Nord stage 73 classic revision b.
Paní o tom také nic neví.Na internetu nemohu nic dohledat.Neví ani jak je starý,paní tvrdí 10 let,ale jak jsem koukal na ty evoluce Nordů,počítám i více.Má to kladívkouvou mechaniku,to jedinné vím.
Ani nevím,jestli to umí zvuky klasických synťáku nebo jen orgány,piána.
Pomůže někdo s informací,jak je starý,jestli je dobrá cena.Děkuji
Re: prosba k Nordům
podle mě je to prostě první Nord Stage, tzn. tenhle nástroj:
https://www.nordkeyboards.com/legacy-pr ... ord-stage/
vyráběl se 2005-2008, takže bude starej spíš cca 10 let. Ať ti pošlě fotku a hned budeme vědět podle layoutu.
Trochu divných je těch 73 kláves, protože Stage se dělal 88/76 kláves. 73 by odkazovalo na Nord Electro. Myslím že stačí jediná fotka a bude jasno...
https://www.nordkeyboards.com/legacy-pr ... ord-stage/
vyráběl se 2005-2008, takže bude starej spíš cca 10 let. Ať ti pošlě fotku a hned budeme vědět podle layoutu.
Trochu divných je těch 73 kláves, protože Stage se dělal 88/76 kláves. 73 by odkazovalo na Nord Electro. Myslím že stačí jediná fotka a bude jasno...
Tak to je úplně první Nord Stage, jak jsem psal, vyráběno v letech 2005-2008. Takže skoro dvacet let starý nástroj a já osobně už bych do toho nešel.
A mimochodem - má těch 76 kláves a nikoliv 73
A mimochodem - má těch 76 kláves a nikoliv 73
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2Placka: jen tak pro formu: proč bys do toho nešel? Já jsem třeba usilovně spoustu let sháněl Nord Lead 2
ale jako já chápu, že jsem divnej - a spousta jiných ne. Nicméně mě to zajímá.
P.
P.
Schválně jsem tam napsal "osobně", protože to může být hodně individuální. Každopádně je to 20 let starej elektronickej nástroj, kterej ale pořád stojí ne uplně malý peníze. M2l bych strach o spolehlivost (i když věřím, že to byly bytelně postavený nástroje). Měl bych strach o stav klaviatury ale i tlačítek. To je hlavní obavapavlii píše: 30.07.2025 7:52 2Placka: jen tak pro formu: proč bys do toho nešel? Já jsem třeba usilovně spoustu let sháněl Nord Lead 2ale jako já chápu, že jsem divnej - a spousta jiných ne. Nicméně mě to zajímá.
P.
Zvukově bych řekl, že bude pořád fajn, ale myslím že za podobné peníze se dnes dají koupit nástroje, které budou první Stage skoro ve všem předhánět.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo takhle. Jasan, tomu rozumím (já třeba po tom NL2 šel cíleně...).
P.
P.
Jaká si chlapi myslíte,že by byla "dobrá cena"?