Mooer Audio

Pedály, multiefekty, procesory, ...
lt.dan

Re: Mooer Audio

Příspěvek od lt.dan »

Vcera jsem stravil vecer skutecne prijemnou cinnosti, kdy jsem si na pujcenem mobilu sve zeny (sam nepouzivam smartphone, mam light phone 2) snazil nastavit nejake lepsi zvuky neb uz me ty defaultni presety, ktery jsem vlastne pouzival v celkem lehce upravene forme kdyz je to jen na cviceni, zacaly `nakakavat' ...

jako to je fakt jak ze zadni casti tela ... ta aplikace je na pobliti a debilne se to ovlada na malem displayi telefonu, ty jejich nazvy jsou uplne random, zkousel jsem schvalne (s pomoci chatgpt jakozto prekladace jak jsou ty amps a cabs linkovane na skutecna zarizeni) mooer Vs fractal (amps a cabs) a je to fakt uplne z prdele .. bud je uplne random fractal a nebo mooer, ze by ale napriklad takove EVH 5150 a nebo treba Marshall JCM800 znelo alespon trochu podobne na fractalu a z mooeru se mi fakt nezda ...

nemate prosim nekdo vytvorene nejake presety ktere by jste se mnou sdileli ? Opravdu se s tim nechci kakat .. Pouzivam to jen na cviceni
Placka

Re: Mooer Audio

Příspěvek od Placka »

nejjednodušší je mrknout na youtube na nějaký video, kde se ti líbí zvuk. Metalu nerozumím a nemám čas poslouchat celý video, ale myslím, že něco najdeš: https://www.youtube.com/watch?v=SUFkajgoNvc
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“