Písničky o gaunerech, mafii a policii?
Písničky o gaunerech, mafii a policii?
Ahojda,
hledal jsem v kdejakém archivu, ale názvy si nepamatuju a přestože vím, že takových písniček je mrak, vzpomenu si na tři :/
Pomozte prosím najít pár písniček na letošní tábor v tématu mafi-jééé.
Hledám písničky typu Vůz značky Dodge, Dálniční hlídka, Bál v lapáku a jim podobné. Klidně ale živější, víc "párty". Dětem se líbilo třeba i Víno od Klíče, Kantorovy varhany, pak samozřejmě Poníci (Poletíme?) ale i třeba Za cukrovou horou (to by mohlo být i letos, hehe).
Budu vděčný, za každý tip. Moc děkuji!
hledal jsem v kdejakém archivu, ale názvy si nepamatuju a přestože vím, že takových písniček je mrak, vzpomenu si na tři :/
Pomozte prosím najít pár písniček na letošní tábor v tématu mafi-jééé.
Hledám písničky typu Vůz značky Dodge, Dálniční hlídka, Bál v lapáku a jim podobné. Klidně ale živější, víc "párty". Dětem se líbilo třeba i Víno od Klíče, Kantorovy varhany, pak samozřejmě Poníci (Poletíme?) ale i třeba Za cukrovou horou (to by mohlo být i letos, hehe).
Budu vděčný, za každý tip. Moc děkuji!
Re: Písničky o gaunerech, mafii a policii?
Jedeme přepadnout velikánskou banku
ve vokýnku kulomet a dvě stě litrů v tanku
ukradneme mraky dolarů
sejdeme se večer u báru a tam je prochlastáme
https://www.youtube.com/watch?v=VQWKntBGCXI
ve vokýnku kulomet a dvě stě litrů v tanku
ukradneme mraky dolarů
sejdeme se večer u báru a tam je prochlastáme
https://www.youtube.com/watch?v=VQWKntBGCXI
Tip č. 1: Na tohle je dobrý ChatGPT, zeptej se ho.
Tip č. 2: Toto téma se nejvíc objevuje v rapu.
Tip č. 2: Toto téma se nejvíc objevuje v rapu.
Chobota jsem zkoušel. Ten mi dal do gangsterských písniček i Rosu na kolejích, protože je tam motiv úniku
Pak má taky zlozvyk vymýšlet si písničky, které neexistují. Vymlátil jsme z něj loni tipy na skupiny, které zpívají středověké písničky (právě třeba Ginevra a podobné). Tady ty mafiánské jsou ale, co jsem zatím slyšel (a zapomněl :/ ), spíš subkategorií country. Tím pádem se špatně hledá, protože je vždycky zapadlá jedna černá perla mezi albem těch bílých.
Rapovat u táboráku spíš nebudeme.
Každopádně děkuji a děkuji i Gilhad
To je přesně ten typ co hledám, ještě 15 takovejch a máme zpěvník 
Rapovat u táboráku spíš nebudeme.
Každopádně děkuji a děkuji i Gilhad
To poslední album Insanie GRRotesky by mohlo něco obsahovat
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Blues Folsomské věznice (Folsom Prison Blues) od Tučného, nebo verze od Kabátů.
A samozřejmě Bedna od whisky nejlépe s méně známou slokou "Když jsem štípnul koně ... ", dále třeba Přes dráty od Copáků, Jdou po mně,jdou, Všichni jsou už v Mexiku nebo Michigan od Paběrek Marko Čermáka. Jen tak co mě napadlo na první dobrou. O Greenhornech nemluvě.
A co Mackie Messer, ach můj Bože, kdo dokáže, že je vrah ........ ?
Kdekterá je super k táboráku
některé víc, některé nechám na akce pro vedoucí
Vzpomněl jsem si přece ale, kdyby taky někdo hledal, ještě na Píseň zapadáku (Máňa).
Doufám, že to vše není míněno na dětské akce, tedy na vymývání mozků a citů dětí podobnými věcmi. Také jsem se něco naobcoval s dětmi, učitel, tábory, vedoucí oddílu, šéf party čundráků (nezletilých), NIKDY u nás nezněly tyto s****y.
Nedávno se mi dostala do ucha deska plzeňského Copu Tribute to Greenhorns, je tam mimo jiné Hardy - a ve skvělém provedení (oni Greenhorns alias Zelenáči byli - při vší úctě -přece jen trochu dechovka, Cop jakožto čistý a velmi dobrý bluegrass šlape přece jenom jinak). No a při tom jsem si vzpomněl ještě na sólovou desku jejich frontmana, tedy Míša Leicht, deska Je to dobrý (nebe je modrý), písnička Pražce.
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.