Proč myslíš, že by to chtěli udělat?
"Z" na webu nemají a dá se tušit, že 2700 km od Kremlu jsou štěstím bez sebe, že armáda plní cíle a oni díky tomu budou moct prodávat leda tak přes Aliexpress a na budoucí výrobu seženou předražený materiál tamtéž.
AMT Electronics
Pravidla fóra
Re: AMT Electronics
Pokud ne, spálíš obřadně Pangeu?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Netuším, jaké můžou mít zásoby matroše, ale jestli AMT vůbec existenčně nějak vydržej, tak bych se nedivil tomu, kdyby se v budoucnu jejich produkce rozdělovala na "ještě kvalitní předválečnou výrobu" a "poruchový šunt po sankcích".
| Cruel YT | Cruel sptf
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Ale ne. Nemám od nich už nic. Ale pokud to jednoznačně neodsoudí, už si od nich nikdy nic nekoupím.
A ty efekty jsi vyhodil do popelnice nebo prodal? A pokud prodal, nepálily tě v dlani krvavé peníze?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
prodal jsem je před letytorst píše: 22.08.2022 16:45 A ty efekty jsi vyhodil do popelnice nebo prodal? A pokud prodal, nepálily tě v dlani krvavé peníze?
Pěkná ukázka, jak se na pohodu obcházejí sankce a ani k tomu nepotřebujou prostředníky v nějakých zakavkazských "Stánech" - přes trojského koně San Marino to jde pěkně přímou cestou do EU, není problém:
AMT CORPORATION S.R.L.
C/O Self Storage Via Carlo Zotti, n. 20, 47122 Forli (FC) ITALY
Jako v pohodě, tohle je neškodná firma na hudební elektroniku, ale jak snadné to pak musí být pro důležitější a bohatší firmy, které mají na korupci nekonečné zdroje?
Eshop názorně ukazuje, jak se jim to v impériu se*re přes všechny silácký kydy KGB věrchušky.
AMT nebylo zrovna levné ani ještě než Rusáci zaútočili na Ukrajinu plošně, za současné ceny by to kupoval leda magor.
AMT CORPORATION S.R.L.
C/O Self Storage Via Carlo Zotti, n. 20, 47122 Forli (FC) ITALY
Jako v pohodě, tohle je neškodná firma na hudební elektroniku, ale jak snadné to pak musí být pro důležitější a bohatší firmy, které mají na korupci nekonečné zdroje?
Eshop názorně ukazuje, jak se jim to v impériu se*re přes všechny silácký kydy KGB věrchušky.
AMT nebylo zrovna levné ani ještě než Rusáci zaútočili na Ukrajinu plošně, za současné ceny by to kupoval leda magor.
| Cruel YT | Cruel sptf
https://amtelectronics.com/new/europe/
https://amt-sales.com/collections/preamps-la2
Jo, ceny jsou brutus. Děkuju všem svatým, že jsem před lety ubazařil AMT R2, jedna z nejlepších věcí v mé sbírce, momntálně přes něj nahrávám kytary do kapelního dema. Za ty prachy geniální krabice.
https://amt-sales.com/collections/preamps-la2
Jo, ceny jsou brutus. Děkuju všem svatým, že jsem před lety ubazařil AMT R2, jedna z nejlepších věcí v mé sbírce, momntálně přes něj nahrávám kytary do kapelního dema. Za ty prachy geniální krabice.