Google ani různé aplikace mi nic nenašly, znám i kousek melodie ale nejsem dobrý zpěvák...zřejmě jde o nějakou alternativní festivalovu kapelu. Dekuju moc za snahu. C
Identifikace skladby, autora, skladatele, interpreta,...
Re: Identifikace skladby, autora, skladatele, interpreta,...
Ahoj všem. Ráda bych zjistila název interpreta jedné staré české skladby, kterou jsem milovala jako náctiletá. Jde zřejmě o písničku z 90.tých let. Znám bohužel jen úryvek textu. Skladba to byla pomalá, rocková, depresivní, sugestivní
Původně jsem myslela že jde o nějaký song začátků kapely Ready Kirken,ale zřejmě ne. Tak tady je text, kdyby si někdo vzpomněl. :.........."letí sám, chce vyhodit, myšlenky ze svý hlavy. Nachvíli zastavit a zbavit se tý marný snahy. Fascinován deštěm, při jízdě autem, zastaví a vystoupí ven. Jeho nahý tělo nasává vzduch a na jazyku cítí smrt........"
Google ani různé aplikace mi nic nenašly, znám i kousek melodie ale nejsem dobrý zpěvák...zřejmě jde o nějakou alternativní festivalovu kapelu. Dekuju moc za snahu. C
Dobry den, hledám název písničky. Jedná se o zhudebněné mluvené slovo, kde promlouvá otec ke spící dceři. V textu je něco na způsob: včera jsi byla jeste malou holčičkou a už ráno z tebe bude dospělá žena... Hlas je podobný Jiřímu Grossmannovi, ale tento text jsem u něj nenašel. Poraďte. Děkuji.
SR: vybavuje se mi to, ale nevzpomenu si. S tím Grossmannem jsi podle mě blízko, bude to tehdejší semaforská scéna, snad Pavel Bobek, Jiří Helekal...
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Miroslav Černý - Zatím co ty spíš? Něco, jako Balíček karet. Asi totok: https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni ... pis-160315
Název písničky
Dobrý den chtel bych se zeptat jestli nevíte jak se jmenovala česká rap písnička která měla instrumental z Kill Bill - Silhouette Of Doom.Vůbec si nepamatuju text co se tam zpívalo protože už to je dlouho ale kdyby někdo věděl díky za odpověď
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 16.08.2025 18:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím vláknem. Příště hledej, zda tu již dané vlákno neexistuje.
Důvod: Sloučeno s existujícím vláknem. Příště hledej, zda tu již dané vlákno neexistuje.
-
Jakub Čermák
- Nový uživatel
název písně
dobrý den jsem autista a hledám písničku z tohoto videa https://youtu.be/q-6jYh5Txj0 Zpívá to muž, je to chytlavé popové. Když ji rozpoznáte, napište název/odkaz. Díky moc!