http://www.muzikant.cz/kytary-6/kytary- ... -11486.php
Zdravim...Prosim mate nekdo zkusenost...?
Ja se priklanim ke Cortce
Diky za nazory...
ESP a ESP-LTD jsou v podstate dve ruzny znacky. Myslim, ze to v praxi vypada tak, ze nepouzitej material od ESP putuje do ESP-LTD, ono uz jen z toho velice oficialniho vyjadreni na Wikipedii je jasny, o co jde:AlienW píše:cortka.sice ESP ma skvely vecka, napriklad alexiho kejtra ma uzasnej zvuk ale nekoupil bych si ani jednu LP proste nemusim. ale to je jen vyzualni nazor.kdyz se ti libi ber cortku
(coz nemusi nutne znamenat, ze jsou spatny, jen za ty ceny nezajimavy)In 1996, ESP started a new brand, LTD. The LTD guitars are similar to ESP guitars and more affordable.
What is the difference between ESP and LTD models? For example, the ESP Truckster seems so similar to the LTD Truckster, but the price is significantly different!
ESP guitars are built in our main factory and custom-shop located in Japan. These are completely built and assembled by highly skilled craftsmen using the best parts & wood selection. LTD guitars are produced in our factories outside of Japan (currently Korea or Indonesia), and are manufactured in larger quantities using an assembly-line production method.
[/quote]Wohma píše:ESP a ESP-LTD jsou v podstate dve ruzny znacky. Myslim, ze to v praxi vypada tak, ze nepouzitej material od ESP putuje do ESP-LTD, ono uz jen z toho velice oficialniho vyjadreni na Wikipedii je jasny, o co jde:AlienW píše:cortka.sice ESP ma skvely vecka, napriklad alexiho kejtra ma uzasnej zvuk ale nekoupil bych si ani jednu LP proste nemusim. ale to je jen vyzualni nazor.kdyz se ti libi ber cortku
K tem snimacum - to bude "Designed by EMG", takze to taky clovek musi brat s rezervou. Ale jinak je to srovnatelny.Eclipse píše:tak te cortce by mohla konkurovat uz i tahle http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... SP-LTD:1:0
snimace jsou podobne (jsou to licencovane EMG), agathis zas takovou nevyhodou neni a je mahagonu dost podobny, nekomu by vic vyhovovalo 24 prazcu
ja bych ale urcite bral cortku, skvela cena, skvele snimace, drevo a podle vseho i zpracovani.....