Workshop ve studiu I.

Seznam zvukařů, nahrávacích studií a osvětlovačů
Odpovědět
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Workshop ve studiu I.

Příspěvek od pavlii »

Hodně věcí se v průběhu času řeší stále dokola a i přes vývoj technologií a podobně zůstávají ve své podstatě stále neměnné (nebo s minoritními změnami).

Takže si pohrávám s myšlenkou na cca 4h workshop u mě ve studiu pro 3-4 lidi naráz max, rozlišoval bych úrovně "začátečník" a "mírně pokročilý".

Detaily jsou v příspěvku ZDE a počáteční výkop témat pro obě skupiny je níže (pro ty mírně pokročilé bych to chtěl ve finále sestavit "na míru" pro ty konkrétní zájemce).

Byl by zájem?

P.
Workshop_studio_I_výkop.png

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Workshop ve studiu I.

Příspěvek od pavlii »

Jinak mě nově najdete i na Kurzech zvuku, kde si (doufejme) rozvinu trochu víc svou on-line lektořinu :-)

P.

Michnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michnov »

Úplně by se mi to hodilo. Kazí to akorát ten Cubase. Na moje absolutně amatérský pokusy o nahrávku bohatě stačí Cakewalk/Sonar zadara...
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

:-) njn. Každopádně obecné know-how je "platformově nezávislé", ale musel by se s tím pak člověk popasovat při doladění doma na své prostředí jiného DAW. Ale zhodnoť si to, jestli by tam nepřevažovaly ty věci, co potřebuješ vědět/řešit. Já tady fakt víc nepomůžu, protože jeden nemůže být dost dobrý ve všem :-D

P.

pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Tak to bylo moc príma - skvělé poctivé 4 hodinky v diskusi a práci nad doneseným materiálem. Myslím, že dost super pro zúčastněného (dle - mimo jiné - jeho reakce i na FB). Tak to jenom tedy pro info ;-)

P.

aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Ahoj pavlii,

po letech jsem vlezl zpět na hudebniforum, že jako kouknu jestli to tady žije. A zrovna narazím na tohle super vlákno. Já bych do toho šel hned. S kapelou jsme si samizdatem nahráli už několik CD. To nic nemění na tom, že to dělám jako samouk celou tu dobu a dost možná hodně věcí úplně špatně. :-D Vůbec netuším, kdy bys to chtěl realizovat a jak by to nakonec šlo skloubit s ostatními povinnostmi. A ani nevím jestli by to pro mě znamenalo cestovat přes půl republiky. Ale asi se hlásím do řad předběžných zájemců. Cubase mi vyhovuje. Nahrávám na Presonus Studio 1824c.

Nakonec před už deseti lety jsme tu dohromady dávali spolu ten nahrávací rozcestník "FAQ - Základní výbava pro domácí nahrávání", tak bychom se třeba potkali osobně :-D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ahoj - odpověď mi unikla, pardon :-( moc rád tě poznám a zatím jsem před nějakou dobou nastínil termíny pro Workshop II. a III. :-) tak mrkni na FB.

Každopádně si můžeme udělat i seanci na dálku, AnyDesk například je fajn věc, nemusí se instalovat a bude se pracovat na tvém systému a ve tvém prostředí.

Kdyžtak se ozvi :-)

Díky za zájem, P.

Odpovědět

Zpět na „Zvukaři, studia, osvětlovači“