Hoj,
nemáte někdo zkušenosti s propojením Nano Cortex s midi kontrolerem Harley Benton MP-100? Nedaří se mi tato kombinace zprovoznit.
Nano Cortex Neural DSP MIDI
Pravidla fóra
Re: Nano Cortex Neural DSP MIDI
To má midi po jacku (1/8, TRS), že? Tam jaksi není standard, a výrobci si házívají pořadí kontaktů jak chtějí (řešil jsem to historicky na Darkglass Adam, ještě v době, kdy ty firmy byly úžeji propojené, běhalo to až se správně přepájeným kabelem).
P.S. koukám, že to vylepšili velkým jackem, to nevím zdali někdo dělá
Nicméně tohle sis prošel: https://neuraldsp.com/getting-started/ ... ano-cortex
a máš nastavenej EXP/Midi in na midi?
Pak by měl fungovat, tzv. Typ a DIN- TRS

Nebo jak to máš propojeno?
P.S. koukám, že to vylepšili velkým jackem, to nevím zdali někdo dělá
Nicméně tohle sis prošel: https://neuraldsp.com/getting-started/ ... ano-cortex
a máš nastavenej EXP/Midi in na midi?
Pak by měl fungovat, tzv. Typ a DIN- TRS

Nebo jak to máš propojeno?
Ano, přesně takto mám zapojený propojovací kabel a v aplikaci mám nastaveno na MIDI. Z kontroleru posílám zprávy PC od 0 do 8, ale nano ne a ne reagovat.
Když ten samý příkaz pošleš někam, co ti umí zobrazit ten příkaz komplet, tak co ti tam vyjede (např via USB z Mp-100 do PC s MIDI OX)?
Na MIDI příkaz z PC/mac (via USB poslané třeba z toho Oxu ti) ti QC mini reaguje?
Na MIDI příkaz z PC/mac (via USB poslané třeba z toho Oxu ti) ti QC mini reaguje?
Pokud z kontroleru posilam do PC zpravy pres USB, tak je vse ok. Pokud poslu do Nano zpravy z DAW, tak reaguje taky OK.
Takže když do cesty dáš PC a pošleš to přes USB kabely, tak ti QC mini na midi příkazy z MP-100 reaguje?
Nevím, jak umí tvůj daw poskytovat výpisy těch příkazů, fakt doporučím to prohnat přes něco jako ten MIDI ox, ať vidíš detaily těch MIDI eventů.
Nevím, jak umí tvůj daw poskytovat výpisy těch příkazů, fakt doporučím to prohnat přes něco jako ten MIDI ox, ať vidíš detaily těch MIDI eventů.