Rockman Tom Scholz
Pravidla fóra
Re: Rockman Tom Scholz
Oukdouk, dík.
Má někdo zkušenost s MXR X100? Koupil jsem ho na bazaru - údajně jen vyzkoušený a při vyzkoušení mi na zeleném Clean1 kanálu se zvuk začne sypat, jako by nestíhal procesor. Nejvícje to znatelné na singlech a na struně G. Jako když přidám nějaký rezonátor nebo snížím datový tok. Dělá to na více kytarách, s různými aparáty a různými adaptéry.
Oslovil jsem prodejce, ale dostalo se mi odpovědi, že on ho odeslal v perfektním pořádku a vlastně můžu být rád, protože zaplatil poštu.... Kdyby ho měl někdo z Prahy, rád bych je porovnal.
Oslovil jsem prodejce, ale dostalo se mi odpovědi, že on ho odeslal v perfektním pořádku a vlastně můžu být rád, protože zaplatil poštu.... Kdyby ho měl někdo z Prahy, rád bych je porovnal.
Tak už je to vyřešeno. Z brňáka jsem nakonec vyrazil fakturu, reklamace uznána a rovnou mi Rockmana vyměnili za nový kus.
Sláva. Napiš zkušenosti. Zajímaly by mne.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)