Pochlubte se s vasim nastrojem, tim akustickym :-)
Pravidla fóra
Re: Pochlubte se s vasim nastrojem, tim akustickym :-)
krásná koa
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Paradni hudebni nastroj. At slouzi a jsi s nim spokojenej.
Krásný Taylor, paráda.
Marek Rejhon OM
Jan Fišer 00 Nylon
Enya X3 Pro Mini
Jan Fišer 00 Nylon
Enya X3 Pro Mini
Děkuji. Koukal jsem na ni dlouho na kytarách a pak se odhodlal na ni zajet do Brna podívat. Srovnával jsem ji dobře dvě hodiny s jinýma kytarama včetně Furchů yellow, red a dark yellow a třeba Tylorky 814 a mojim hluchým uším zněla asi nejlíp. Zajímavé je, že polomasivní celokoa Taylor 224 K-DLX zněla strašně. Pokud by šla k něčemu přirovnat, tak k furchovi yellow cedr/palisandr. Ale na steroidech a s tlumenějšími basy. Ne tak dunivými. No a protože mám moc hodnou ženu, druhý den jsem si pro ni zajel.
Tak další hračka a vcelku zajímavá. Enya X3 Pro Mini. Taková roztomilá menší kytara, vlastně stejná velikost jako Taylor Mini. Ten carbon/plast má něco do sebe.
Marek Rejhon OM
Jan Fišer 00 Nylon
Enya X3 Pro Mini
Jan Fišer 00 Nylon
Enya X3 Pro Mini
Zajimave. Nejaky report by byl fajn. Pro me nulty prazec 41,3 mm bohuzel neni. Ale pro zajimavost treba jak funguje a je efektni/ efektivni system efektu (strasna veta). Jak je to s nastavenim delay apod...smelina píše: 29.05.2026 16:32 Tak další hračka a vcelku zajímavá. Enya X3 Pro Mini. Taková roztomilá menší kytara, vlastně stejná velikost jako Taylor Mini. Ten carbon/plast má něco do sebe.
enyaX3Pro.jpg
Samozrejme gratuluji k nastroji
Zvukově to není žádná bomba. Výšky ještě OK, ale basy jsou tragédie. Efekty fungují, dá se regulovat jejich síla buď kolečkem nebo appkou. Jak už jsem psal jinde, na klasické hraní bych si to nikdy nekoupil, protože ten nulák je pro mě taky no-go a basy jsou jak z plechovky od kompotu. Ale vlastně stejně zněla i Yamaha, co jsou kdysi měl
Marek Rejhon OM
Jan Fišer 00 Nylon
Enya X3 Pro Mini
Jan Fišer 00 Nylon
Enya X3 Pro Mini