Levoruka HH kolem 5-7 tisic
Pravidla fóra
Levoruka HH kolem 5-7 tisic
Dobry den,
Delsi dobu hledam levorukou HH el. kytaru, ale zatim zadnou jsem nenasel.
Obchody bud' nemaji skladem nebo maji pouze drazsi varianty.
Klidne bych koupil i pouzitou, ale zatim nezvladnu pochopit, zda je kytara v poradku (cenove a stav).
Libi se mi Jackson JS22 Dinky kytara a narazil jsem na tento inzerat --
https://hudebnibazar.cz/levoruka-jackso ... /ID312934/
Muze mi nekdo poradit jestli treba stoji to za to?
Anebo nejake jine HH alternativy bez Floyd Rose?
Hral jsem na ak. kytaru pred 20 lety, ale s el. kytary moc zkousenosti zatim nemam.
Dekuji predem,
Gregory
Delsi dobu hledam levorukou HH el. kytaru, ale zatim zadnou jsem nenasel.
Obchody bud' nemaji skladem nebo maji pouze drazsi varianty.
Klidne bych koupil i pouzitou, ale zatim nezvladnu pochopit, zda je kytara v poradku (cenove a stav).
Libi se mi Jackson JS22 Dinky kytara a narazil jsem na tento inzerat --
https://hudebnibazar.cz/levoruka-jackso ... /ID312934/
Muze mi nekdo poradit jestli treba stoji to za to?
Anebo nejake jine HH alternativy bez Floyd Rose?
Hral jsem na ak. kytaru pred 20 lety, ale s el. kytary moc zkousenosti zatim nemam.
Dekuji predem,
Gregory
Re: Levoruka HH kolem 5-7 tisic
Jestli to chceš na metal/tvrdší rock, tak ta Jacksonka není vůbec špatná volba. Nicméně cena mi přijde přepálená. Za 6 bych do toho šel, 8 je moc. I když jsou tam upgradované snímače a ladicí mechaniky.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Dekuji mockrat za odpoved'. Puvodni cena kytary je ~5500. Na fotkach je videt, ze ma hodne skrabancu takze souhlasim, ze je to spis na 5-6 tisic kvuli snimace a ladici mechaniky.jastud píše: 15.07.2020 18:30 Jestli to chceš na metal/tvrdší rock, tak ta Jacksonka není vůbec špatná volba. Nicméně cena mi přijde přepálená. Za 6 bych do toho šel, 8 je moc. I když jsou tam upgradované snímače a ladicí mechaniky.
Jeste otazka... Da se nejak poznat, jestli kytara ma original snimace EMG 81/85 nebo jsou cinsky fake?
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
Ohledně těch snímačů je to spíš otázka na prodávajícího co tam dal. A jestli to někdo z té fotka pozná? Třeba jo. Jackson je tam neosazuje.
https://www.muziker.cz/jackson-js22l-dk ... h-black-lh
https://www.muziker.cz/jackson-js22l-dk ... h-black-lh
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
někde na webu je manuál, jak poznat origo vs. fake EMG. Ten odkaz byl i tady na HF. Myslím, že je to v počtu vývodů ze snímače, ale to už fabuluju ...
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
Nedávno se ke mě dostala kytara s fake EMG81. Na fotce je to ten v rámečku. Fake má jinak plastový kryt (větší), jiné packy na šroubky, kratší konektor. Taky má jinou nálepku s rozdilně napsanym made in usa, ale tady na fotce je nový origo kus s hologramem. Na googlu v obrázcích toho najdeš
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Ako lavak mas dost obmedzene moznosti si gitaru fyzicky vyskusat. 7 tisic je podla mna na metalovu gitaru dost malo, takze by som isiel asi cestou pevnej kobyly a dokupit si lepsi snimac ku kobyle.
Lefty Gibson Les Paul Custom Black Beauty 1973
Lefty Fender American Standard Stratocaster 2007
Lefty Charvel Pro-Mod San Dimas HH 2021
Lefty Harley Benton TE-62 DB LPB 2023
Lefty Sterling by MM stingray Ray4
Lefty Fender American Standard Stratocaster 2007
Lefty Charvel Pro-Mod San Dimas HH 2021
Lefty Harley Benton TE-62 DB LPB 2023
Lefty Sterling by MM stingray Ray4
Jen ze zájmu: Včera jsme zas hráli se spřátelenou kapelou, kytarista levák, Superstrat Cort H+H (oba v plechu). Hrálo mu to solidně, chlubil se, že dal ke kobyle lepšího Duncana.
Později mne napadlo, jestli se vyrábí levoruké snímače? Tedy s vývodem na opačné straně. Nebo jestli jsou leváci smíření s tím, že musí kabel lámat horem. Navíc u snímačů s nápisem (Duncan) by to vypadalo i blbě.
Později mne napadlo, jestli se vyrábí levoruké snímače? Tedy s vývodem na opačné straně. Nebo jestli jsou leváci smíření s tím, že musí kabel lámat horem. Navíc u snímačů s nápisem (Duncan) by to vypadalo i blbě.
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)