nová kytara asi OM do 20 000Kč.
Pravidla fóra
Re: nová kytara asi OM do 20 000Kč.
Já na HB nakupuji a prodávám taky a poměrně často, zatím bez žádného problému. Zrovna nedávno jsem kupoval box Orange PPC112, prakticky novej bez jedinýho škrábance za 6,5k. Myslím, že většina prodejců je v pohodě.
Hf je celkem v pohode, ale par vytecniku se uz objevilo (jiny stav nastroje, nez uvadeli... zatajene otuky, krive krky, vymackane prazce, apod... vlastne duvod, proc radeji kupuju nove nastroje... lze vymenit, lze vratit atd.)
To je zajímavé. Jakože když šuplerou změříš od vnější hrany tlustého E po vnější hranu tenkého e u nuláku, tak to fakt vychází stejně? Určitě to možné je, těch verzí kytar Martin je přece milión, ale přijde mi to zvláštní.jbiker píše: 7.08.2026 14:30 Jen takový postřeh, třeba Furch 45mm a Martin 43mm mají stejnou rozteč strun a rozdíl je v "mase" kolem. Alespoň u těch dvou konkrétních modelů, co mi visí na stěně.
Nu, nové info z mé strany - OM kytara je asi nejlepší Pozník, ručně dělaná. Hrál jsem na ni v podstatě nonstop od pátka od večera do neděle odpoledne a za týden si pro ni jedu. Bude to stát trošku peněz, ale fakt hraje.