Hohner HC06
Pravidla fóra
-
bakernewbie
- Kontaktovat uživatele:
Hohner HC06
Ahoj nedavno jsem si koupil akustickou kytaru Hohner HC06 (nylonove struny). Myslite, ze to byla dobra koupe za 2000,- ? diky
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hohner HC06
Tak to snad musíš vědět sám ne???bakernewbie píše:Ahoj nedavno jsem si koupil akustickou kytaru Hohner HC06 (nylonove struny). Myslite, ze to byla dobra koupe za 2000,- ? diky
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
-
bakernewbie
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hohner HC06
tak me se libi hodne. je pekna, zvuk je pekny a myslim, ze vsechno vyborny v porovnani s cenou, ale chtel bych vedet, jak priblizne jsem asi na tom. jestli se daj sehnat kytary o hodne levnejsi + o hodne lepsi a nebo jestli je secko ok... doufam, ze me neukamenujete. A jestli jo, zacnu se chovat jak retard, tak si vyberte!!Joey píše:Tak to snad musíš vědět sám ne???bakernewbie píše:Ahoj nedavno jsem si koupil akustickou kytaru Hohner HC06 (nylonove struny). Myslite, ze to byla dobra koupe za 2000,- ? diky
o hodně levnější asi lepší nebudou, vždyť už tak jsi v nejlevnější cenové kategorii...
jestli je všechno ok, to opravdu musíš poznat sám - to, jestli nemá kytara křivej krk, jestli má rozumnej dohmat (což u španělky netuším jestli jde seřídit šroubem, skoro bych řekla že ne), jestli je i jinak po všech stránkách v pořádku - to nejde poznat z názvu, kytary se můžou lišit (a liší) kus od kusu, i když je to stejný typ od stejného výrobce.
jestli je všechno ok, to opravdu musíš poznat sám - to, jestli nemá kytara křivej krk, jestli má rozumnej dohmat (což u španělky netuším jestli jde seřídit šroubem, skoro bych řekla že ne), jestli je i jinak po všech stránkách v pořádku - to nejde poznat z názvu, kytary se můžou lišit (a liší) kus od kusu, i když je to stejný typ od stejného výrobce.
-
bakernewbie
- Kontaktovat uživatele:
souhlas. mas pravdu. ja si osobne myslim, ze lepsi sem nemohl ve meste koupit. rikam mu milacekjana píše:o hodně levnější asi lepší nebudou, vždyť už tak jsi v nejlevnější cenové kategorii...
diky
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Na jak dlouho?bakernewbie píše:rikam mu milacekjana píše:o hodně levnější asi lepší nebudou, vždyť už tak jsi v nejlevnější cenové kategorii...
jestli je všechno ok, to opravdu musíš poznat sám - to, jestli nemá kytara křivej krk, jestli má rozumnej dohmat (což u španělky netuším jestli jde seřídit šroubem, skoro bych řekla že ne), jestli je i jinak po všech stránkách v pořádku - to nejde poznat z názvu, kytary se můžou lišit (a liší) kus od kusu, i když je to stejný typ od stejného výrobce.![]()
![]()
diky
-
bakernewbie
- Kontaktovat uživatele:
dokud se neopotrebuje. uz me ale na ni zacinaj bolet prsty. da mi zabrat.*Twisted.Brother* píše:Na jak dlouho?bakernewbie píše:rikam mu milacekjana píše:o hodně levnější asi lepší nebudou, vždyť už tak jsi v nejlevnější cenové kategorii...
jestli je všechno ok, to opravdu musíš poznat sám - to, jestli nemá kytara křivej krk, jestli má rozumnej dohmat (což u španělky netuším jestli jde seřídit šroubem, skoro bych řekla že ne), jestli je i jinak po všech stránkách v pořádku - to nejde poznat z názvu, kytary se můžou lišit (a liší) kus od kusu, i když je to stejný typ od stejného výrobce.![]()
![]()
diky