Behringer x air xr12 alebo soundcraft ui12
Pravidla fóra
Behringer x air xr12 alebo soundcraft ui12
Chcel by som poradit ktory digitalni mix je lepsi,behringer x air xr12 alebo sondcraft ui12. Neviem sa rozhodnut,mne by stacilo sice len 6-8 vstupov ale lepsir je mat viac ako menej.bol by som rad za radu
Re: Behringer x air xr12 alebo soundcraft ui12
Také nad tím přemýšlím.
Zatím nemám rozřešení,jen že snad ty Behringery bývají spolehlivější,jejich mínus je ovládání jen z Androidu nebo Ipadu,Soundcraft z jakéhokoli zařízení které je schopno načíst jejich app po wifi.
U Soundcrafu je sice uváděno 12 vstupů,ale pořítají mezi ně i RCA,USB,kdežto Behringer má skutečně 12 nástrojových,pokud se pletu,někdo mě opraví a snad někdo doplní i to,na co se ptáš Ty i já
Zatím nemám rozřešení,jen že snad ty Behringery bývají spolehlivější,jejich mínus je ovládání jen z Androidu nebo Ipadu,Soundcraft z jakéhokoli zařízení které je schopno načíst jejich app po wifi.
U Soundcrafu je sice uváděno 12 vstupů,ale pořítají mezi ně i RCA,USB,kdežto Behringer má skutečně 12 nástrojových,pokud se pletu,někdo mě opraví a snad někdo doplní i to,na co se ptáš Ty i já
Re: Behringer x air xr12 alebo soundcraft ui12
Myslím, že celkově tyhle Behringery jsou považovaný za lepší než ui12 a ui16. Nevím, jak je Behringer s aplikací na android, ale určitě by neměl být problém jet kdyžtak přes Mixing Station.
Pozor, neplést s ui24 - ten je na vyšší kvalitativní úrovni než ui12 a ui16.
Pozor, neplést s ui24 - ten je na vyšší kvalitativní úrovni než ui12 a ui16.