Grover Mechaniky

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Bearder

Grover Mechaniky

Příspěvek od Bearder »

Dobrý den všem.
Mám Jolanu 2004 ve které jsou mechaniky Grover a chci se zeptat jestli je v pořádku že z nich pokud uhodím silně do strun nebo i jenom poklepu na hlavu kytary vychází cvakavý zvuk jako by v nich bylo něco povoleno.

šroubek který je na straně utahovací kličky jsem utáhnout zkoušel ale má to vliv jen na tuhost otáčení a zvuk je tam stále.

Mám za to že by měly být olejové (jsem noob)

Na výsledný zvuk to samozřejmě nemá vliv ale cvičím na sucho a vadí mi to tak jestli to nejde nějak vyrušit i po případném rozebrání.

Děkuji za reakce a pokud to tu někde je tak se omlouvám.
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Mar­shall JTM45/​2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

je možné, že máš u některého kolíku povolenou tu šestihranovou matku, to se stává často a je třeba to jednou za čas utahovat, nevím, co jiného by bylo povolené
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“