Ahoj, v kapele se nám pokazil mixpult a jeden vstup je strašně přebuzený. Používáme to se splittery a in eary.
Zkoušeli jsme vyměnit mikrofon i kabel. Používal se ten vstup na klasický dynamický mikrofon.
Máte s tímto někdo zkušenosti, dá se to nějak opravit?
Díky
Přebuzený vstup na Soundcraft Ui24r
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přebuzený vstup na Soundcraft Ui24r
Pokud se toto chování takhle náhle změnilo, asi je to fajn podnět pro servis.
P.
P.
Souhlasím a hážu do placu k diskusi takovou myšlenku - vzhledem k tomu, že mix se ovládá čistě softwarově, to může klidně být i chyba softwaru, ne?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha. Jo koukám na obrázek - fyzické knoby nejsou. Takže tahle varianta se taky nabízí, nicméně z programátorského úhlu pohledu by mi takováhla dysfunkce byla poněkud podivná (tipuju shodnou část kódu, kde se mění jen identifikátor - zde tedy číslo vstupu). Ale protože samozřejmě nevím, jak to je napsané, tak vyloučit to zcela nemohu.
P.
P.
Dobrý je že je tam více stejných vstupů, takže pokud umí někdo měřit, má možnost porovnání
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Tak to asi nebude potřeba měřit, když se to chová jasně jinak... Já jsem jen myslel (jako člověk elektroniky neznalý), jestli by mělo smysl aspoň zkusit nahrát nový firmware.
A máte někdo představu, kolik by si servis tak naúčtoval? Co jsem si hledal tak výměna celé desky je tak 8k
. Je mi zvláštní, že se to pokazilo když jsme přijeli na hraní. Ve zkušebně to hrálo úplně normálně a pak najednou po vytvoření nové scény to začalo. Ale zkusili jsme načíst i úplně čistou scénu. Ještě mě napadá kompletní reset.
vašku, já měl na mysli měření při opravě, kdyby soft nepomohl, že i bez schematu se dá porovnáním vyhledat (případný hw ) problém
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ