El. Bici millenium

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
tombas

Příspěvek od tombas »

asi bych mu doporučil nosit si domů snare a dát si na něj podložku protože ty elektricé bicí nemají moc společného s hraním na normální bicí moc společného.
pehve

Příspěvek od pehve »

tombas píše:asi bych mu doporučil nosit si domů snare a dát si na něj podložku protože ty elektricé bicí nemají moc společného s hraním na normální bicí moc společného.
chtěl bych vidět jak s podložkou cvičíš dvojky :roll: u snare vypnu struny a podložím rezonanční blánu hadrem. na cvičení dvojek přímo nutný,jinak kulhání a škobrty neuslyšíš. je to jako kdyby kytarista cvičil šestnáctiny a kratší a zvuk by si hnal přes obvod kterej mu ho zkreslí a slije.
k těm el. krámům - úder ve víření má tak krátkej průběh že ho žádnej takovej krám neumí sejmout, namodulovat a vyzářit zpět do ucha- to se ani nezmiňuju o tom rozdílu vířit na gumě a na bláně. Už to samo se vylučuje! Kde jsou akcenty(raff), dynamika(štětky( :D )), prostě prvky co dělaj hru hrou? El. pady pouze jako přídavný nástroje se zvukovou bankou pro efekty a jiný blbosti, na cvičení pouze vyjimečně jako tomy a BD, jako snare ne pokud chci něco umět
cenda

Příspěvek od cenda »

já mám ritmičák doma, mam na něm tlumící blánu vyplej struník a ještě spodek zatlumenej a stejně na to nemůžu hrát dělá to horznej rámus a sousedka hned přiběhne... ještě mam takovou vychtávku u počítače, mam tu šlapku a sní boucham do takový tý kostyky na sezení co se dřív prodávala (,,bobek" nebo jak se tomu řikalo)... a zbytek boucham do stolu kde mam podložky pod myš... imprivozované a řekl bych že účiné v rámci možností...
pehve

Příspěvek od pehve »

cenda píše:já mám ritmičák doma, mam na něm tlumící blánu vyplej struník a ještě spodek zatlumenej a stejně na to nemůžu hrát dělá to horznej rámus a sousedka hned přiběhne... ještě mam takovou vychtávku u počítače, mam tu šlapku a sní boucham do takový tý kostyky na sezení co se dřív prodávala (,,bobek" nebo jak se tomu řikalo)... a zbytek boucham do stolu kde mam podložky pod myš... imprivozované a řekl bych že účiné v rámci možností...
no jestli máš vyplej a vytlumenej snare a necvičíš v noci tak bych si se sousedkou i pokecal o tom co je a není možný...začínal jsem v paneláku na celou soupravu, zezačátku pozdvižení, řešilo se to i na schůzích s jediným výsledkem: pokud to není rušení nočního klidu nemá si kdo co stěžovat! samo když přišla sousedka že je marod tak jsem to omezil, vstříc musíš vyjít ale taky si nenechat sr*t na hlavu. Musí tě ale podpořit rodiče jinak se lidi mstí i ve škole, taky se tam řešilo moje cvičení než jim táta přišel říct svůj názor
cenda

Příspěvek od cenda »

pehve píše:
cenda píše:já mám ritmičák doma, mam na něm tlumící blánu vyplej struník a ještě spodek zatlumenej a stejně na to nemůžu hrát dělá to horznej rámus a sousedka hned přiběhne... ještě mam takovou vychtávku u počítače, mam tu šlapku a sní boucham do takový tý kostyky na sezení co se dřív prodávala (,,bobek" nebo jak se tomu řikalo)... a zbytek boucham do stolu kde mam podložky pod myš... imprivozované a řekl bych že účiné v rámci možností...
no jestli máš vyplej a vytlumenej snare a necvičíš v noci tak bych si se sousedkou i pokecal o tom co je a není možný...začínal jsem v paneláku na celou soupravu, zezačátku pozdvižení, řešilo se to i na schůzích s jediným výsledkem: pokud to není rušení nočního klidu nemá si kdo co stěžovat! samo když přišla sousedka že je marod tak jsem to omezil, vstříc musíš vyjít ale taky si nenechat sr*t na hlavu. Musí tě ale podpořit rodiče jinak se lidi mstí i ve škole, taky se tam řešilo moje cvičení než jim táta přišel říct svůj názor
jo to já si od ní nic nenecham líbit... nejdřív sem s ní chtěl vycházet v pohodě protože sem se čerstvě nastěhoval... ale pak jsem zjistil jakej je to magor... vona mi chodí pravidelně zvonit na zvonky já jí za to otáčim bedny k její zdi na plný pecky když si zkoušim na basu a nebo posloucham muziku... dneska zase měla keci... sem se sní pohádal když sem vytíral chodbu už sem myslel že jí plesknu ten hadr do xichtu... večer nezkoušim... jinak ten ritmec vadí i mě jak je stlumenej tak to má pro mě nesnesitelnej zvuk... já radši trénuju na ty podložky od myši... dopilovávam to ve zkušebně kde na to mam klid...
Stýv

Příspěvek od Stýv »

Ať si kámoš koupí sedlany ( http://kytary.cz/sedlan-power-gig-speci ... 64:0:0:1:0 ) vypadá to zajímavě :D a na trénink by to mohlo stačit
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“