Elektroakustika do 11000

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
hnatos

Elektroakustika do 11000

Příspěvek od hnatos »

Zdar lidi,
potřebuju poradit s výběrem elektroakustiky do 11000kč.Už mám něco vyhlídlé tak bych chtěl znát Vaše názory.

1. http://www.klavesy.cz/Yamaha-FGX720SC-N ... erie:17188
2. http://kytary.cz/ibanez-aw-85ece-s/8268 ... Ibanez:1:0
3. http://kytary.cz/ibanez-aw-15ece-s/8267 ... Ibanez:1:0

Díky moc nedokážu se rozhodnout
Prince

Příspěvek od Prince »

Máš dobrý vkus :) . Ale tady ti neporadí nikdo, všichni ti napíší "vyzkoušej to". Ale podle vzhledu, bych bral jednu z Ibanezek :)
Ibanez PF60SECE
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

ty dve ibanezky jsem kdysi zkoumal. ta drazsi je vazne krasavice... to vykladani hmatniku je nadherna, i ten pickguard se povedl. myslim, ze i lemovani hmatniku je ze svetleho dreva, ale to bych mozna kecal, uz je to docela dlouho co jsem ji videl.. ta levnejsi je takova vic obyc...

jinak ale hraji dost podobne a nebo spis stejne... (akusticky)

rozdil bude asi v tom snimaci, ale v tomhle se moc nevyznam. pres kombo jsem je nezkousel, takze ani nemuzu rict, ktera me pripadala lepsi.

jinak pokud uz se rozhodujes mezi kytarama v tehle cenove relaci, tak bys v zadnem pripade nemel vynechat furch (ano, oltec bude mit nekonecnou radost - ale ted se nebavime o kytarach 3-5t., takze furch sem patri :) ) - myslim, ze durango stoji 9t., hraje uplne skvele a nejake to nazvuceni ti tam uz manici od furchu udelaji... taky jsou i jine moznosti nez piezzo snimac :) takze tohle bys mel taky zvazit - pokud chces s kejtrou hlavne hrat pres zesik, tak jsou elektronika a zpusob snimani taky hodne dulezite veci...
hnatos

Příspěvek od hnatos »

O furchu jsem taky přemýšlel, ale přesně jak píšeš o té dražší krasavici. Ten
hmatník atd.U mě je kamenem úrazu design, a proto vede ta dražší ibanez.Ale na druhou stranu cenový rozdíl s tou levnější je taky nutno brát v potaz.Chci hlavně kvalitní akustický zvuk tak by mě zajímalo jak je na tom ta dražší.Hraju už 10 let a chci něco s čím budu spokojen na dalších 10 :D
zoromiro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoromiro »

Ja mel tu cest si na obe ty Ibanezy zahrat. Ta drazsi vypada fakt precizne a taky ma krasny hutny zvuk. Me osobne vic zaujala ta levnejsi. Sice je levnejsi a prave myslim kuli vzhledu. Jinak co se tyce zvuku tak je tahle levnejsi dravejsi...ma proste nabrousenejsi zvuk. Fakt parada. Mam ji taky vyhlidlou a hned jak budou prasule tak do ni bez vahani jdu. Hodne stesti pri vyberu .-)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já doporučuju určitě minimálůně zauvažovat o Fruchovi, mim jednu doma asi za 12k a je to velmi dobrá kytara...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“