Aparát 25k +- , viz nahrávka

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

hele krapet podezřele levnej, ale možná by stálo zato si ho aspoň zkusit:
Prodám reprobox
Prodám reprobox, 120 W, osazení- eminence, super stav,cena 3800,-
http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=309611
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
McYuri

Příspěvek od McYuri »

mesa tlačí proto , že má o několik cáků větší hloubku boxu, což je jeden z faktorů kterej působí na basy.. třeba nějaká malá plytká svině (např. s hloubkou 20cm) nemuže tlačit tolik jako nějaká veliká hluboká cosi ( s hloubkou 38cm) a co se týče toho otevřenýho , polootevřenýho a uzavřenýho boxu, je pravda že čím "víc" uzavřenej tím víc tlačí, ale nejedná se o převelikej rozdíl... to jestli je box otevřenej nebo uzavřenej taky spíš udáva "směr" zvuku.. když máš uzav'renej tak to jde spiš dopředu ten zvuk a když open tak se logicky rozléhá i zadní částí boxu..

co se týče repráků, neni vubec špatná věc, když dáš např do boxu 2x12" dvě ruzny repra.. bude to mít rozhodně zajmavější zvuk a při dobŕe kombinaci to může mít zvuk jako hovado.. možná by šly k sobě dobře eminence a vintage 30... zbytek už je na tobě :wink: jinak, má to i svoje výhody při nahrávání ve stůdiu nebo vůbec při nazvučování mikrem..
.......::: ENDŽOJ :::.......
McYuri

Příspěvek od McYuri »

páni.. vidim že tu pišu spoustu ale uplně zbytečnejch hovadin.. abych to zkrátil.. větší hloubka=víc basů , uzavřenej=jde směrem kupředu, otevřenej=zvuk se rozlíhá i víc dostran a za box atd.. zkus dat do boxu 2ruzny repra např eminence a vintage 30, má to lepší zvuk a výhoda "výběru zvuku" při nazvučování mikrem...
.......::: ENDŽOJ :::.......
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Noooo , děkuju vám za všechny názory ,návrhy atd , zejtra si udělam cestovní a objedu pár hudebnin (skoro nikde VK nemaj :( ) . Takže kdybych toho framuje píchnul do 112 nebo 212 komba, výsledek by to mělo mít podobnej ( pro představu toho zvuku boxu )
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Alexi_Laiho píše:Noooo , děkuju vám za všechny názory ,návrhy atd , zejtra si udělam cestovní a objedu pár hudebnin (skoro nikde VK nemaj :( ) . Takže kdybych toho framuje píchnul do 112 nebo 212 komba, výsledek by to mělo mít podobnej ( pro představu toho zvuku boxu )
já se poseru ,když už se rozhoupu k tomu ,že někam pojedu, mrknu se na net kde co maj , a nikde nic, jenom naky připitomělý marshally maj skladem ... :evil:
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Ono ten zvuk může bejt tím, že je to kombo... přecejen kombo nebude hrát jako reprobox s hlavou... Nemá tu hloibku oběm..... po tebe asi bude spíš ten stack než kombo. Co se týče kombinace, tak sem našel nejvíc kladných ohlasů na kombinaci seventy80 + vintage 30. Mám box 2x seventy80, takže časem místo jednoho kopnu V30 a na seventyho si uděám udělátko nadoma....

P.S. teď mám rozestavěnýho malýho dřevotřískáče 2x6" na tahání po jemach atd s hloubkou 15cm... já basy nerad...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“