Du-lo tak to neznáš vůbec,ale vůbec nic kamaráde...
www.palice.net můj poslední počin,ale projeď si "ať se lépe poznáme",ať si ve vobraze...
Takže "classic bigbosh"pavel68 píše:Stan.-No mě zas až takový tvrďárny nebraly,ale na kšefty na západ ode mě mám vzpomínek na knížku.Jenže 99% těch lidí ještě žije,tak to bych měl při zveřejnění na totata v zádech nájemnýho vraha
![]()
Du-lo tak to neznáš vůbec,ale vůbec nic kamaráde...
www.palice.net můj poslední počin,ale projeď si "ať se lépe poznáme",ať si ve vobraze...
To se neboj, své pozice držíme pevně. Naštěstí jsou tu chlapi jako náš kytarista a bubeník, oběma je přes třicet a ti si nehrajou na rádobydospělý a pořád jsou věrní metalu jako před lety a učí nás, malý piva, jak se dělá pořádná muzika. Jinak s tim chlastáním to máme taky občas drsný.pavel68 píše:Jo Stane,první demo jsme točili tam někde u vás ve studiu u Máši,to bylo taky památný,pak jsme přejížděli na kšeft do Aše-památná kalba,pak zpátky do studia na 2dny-zase na kšeft...
Někdy se divím,že mám ještě původní játra![]()
A nefňukej,čapni basu a ukaž těm sra*kám zač je toho loket![]()
Třeba se jim![]()
![]()
Stanley píše: Škoda že jsem ty časy nezažil, když to slyšim. Teď všude samí pankáčové a nu-metal. Starej bigbít a metal jako by už nežily
Dost možná, ale metalistů, speciálně nu-metalistů je třeba úplně moc mega, ale těch co opravdu hrajou a to tak, že dobře je fakt pomálu. Zato s náctiletejma punkovejma projektama jako by se u nás roztrhl pytel. A co je starší, jestli punk nebo metal, o tom tahle diskuze není. A s tim bigbítem... třeba to je zábavovka, ale to nic nemění na tom, že se to třeba někomu líbí. A nenáročná zábava je taky zábava. Asi je u vás trochu jiné kulturní klimaturbo_MaCk píše:Stanley píše: Škoda že jsem ty časy nezažil, když to slyšim. Teď všude samí pankáčové a nu-metal. Starej bigbít a metal jako by už nežily![]()
![]()
![]()
1. punk je starší než metal (asi jako heavík)
2. bigbít je zábavovka s vlastníma songama
3. metalistů je uplně moc mega
Když sem u kapely, asi tu svou dosavadní opustím a budu se snažit najít lidi, nebo kapelu novou. Hlavně bych potřeboval sehnat bubeníka a basáka
kua...chytl jsem z těch vašich stránek trojskýho koňa...Bill píše:Ahoj všem.
Za kapelu Infuck vás zdraví bubeník Bill
Máme teď hodně nových (myslim že lepších) věcí které jsme ještě bohužel nestihli nahrát.Koncem tohoto roku by mělo vyjít nové album.
WwW.InFuCk.NeT
Podpořte nás![]()
![]()
Tom49 píše:kua...chytl jsem z těch vašich stránek trojskýho koňa...Bill píše:Ahoj všem.
Máme teď hodně nových (myslim že lepších) věcí které jsme ještě bohužel nestihli nahrát.Koncem tohoto roku by mělo vyjít nové album.
WwW.InFuCk.NeT
Podpořte nás![]()
![]()

pro me byl bigbit dycky spojenej s androsemturbo_MaCk píše:Stanley píše: Škoda že jsem ty časy nezažil, když to slyšim. Teď všude samí pankáčové a nu-metal. Starej bigbít a metal jako by už nežily![]()
![]()
![]()
Když sem u kapely, asi tu svou dosavadní opustím a budu se snažit najít lidi, nebo kapelu novou. Hlavně bych potřeboval sehnat bubeníka a basáka
Tom49 píše:kua...chytl jsem z těch vašich stránek trojskýho koňa...Bill píše:Ahoj všem.
WwW.InFuCk.NeT
Podpořte nás![]()
![]()
Bill píše:Tom49 píše:kua...chytl jsem z těch vašich stránek trojskýho koňa...Bill píše:Ahoj všem.
WwW.InFuCk.NeT
Podpořte nás![]()
![]()
faaaaakt ??? No Lol..nedival ses nahodou na freefoto.cz ?![]()
Stranky by mely jet normalne
1) teda nejsem si jistej definicí "bigbítu" ale imho trebatkove led zeppelin, blue effecti.. nebo Purplove bigbeat jsou, a punk neni tak stary jako oni...turbo_MaCk píše:Stanley píše: Škoda že jsem ty časy nezažil, když to slyšim. Teď všude samí pankáčové a nu-metal. Starej bigbít a metal jako by už nežily![]()
![]()
![]()
Ty asi narážíš na to že je punkáčů málo že?turbo_MaCk píše:Stanley píše: Škoda že jsem ty časy nezažil, když to slyšim. Teď všude samí pankáčové a nu-metal. Starej bigbít a metal jako by už nežily![]()
![]()
![]()