Jestli budes kupovat, zkus na kytary napsat a uplatnit nejnizsi cenu, nemas co ztratit a muzes koupit jeste levneji. Jinak kombo vypada slusne, az ho v nejakym hudebninach uvidim, tak ho musim zkusit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Jo s tou cenou máš pravdu, jenže v muzikantu, odkaď jsem tu cenu vzal, to kombo prej mají na prodejně. Ta prodejna je v Ostravě centru Takže bych to určitě vzal z tama kdyžtak a vyzkoušel to tam, když to mám vcelku blízko...
PS: napiš pls jak ti hraje v te GAXce ten RM Custom
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Zdravim,
prave vcera mi kurierska sluzba doniesla kombo Crate FW120. Po vybaleni som zistil, ze chyba sietovy kabel!
Rozposlal som maily dodavatelovi, ci nie je chyba v dodavke, no zda sa mi, ze Crate tieto sietaky nedodava...
Je to pravda? ak akno, prosim poradte, kde sa da zohnat sietovy kabel k tomuto kombu. Dakujem
hot.dog píše:Zdravim,
prave vcera mi kurierska sluzba doniesla kombo Crate FW120. Po vybaleni som zistil, ze chyba sietovy kabel!
Rozposlal som maily dodavatelovi, ci nie je chyba v dodavke, no zda sa mi, ze Crate tieto sietaky nedodava...
Je to pravda? ak akno, prosim poradte, kde sa da zohnat sietovy kabel k tomuto kombu. Dakujem
p.s. k debate o zvuku sa podelim hned ako zapojim
sitovy kabel tam snad muzes vrazit uplne jakykoli.. a nedat k tomu sitovy kabel je teda pekna prasarna...
az vypnes komjutr, tak si muzes vzit sitak z nej abysis zahral...
sitovy kabel tam snad muzes vrazit uplne jakykoli.. a nedat k tomu sitovy kabel je teda pekna prasarna...
az vypnes komjutr, tak si muzes vzit sitak z nej abysis zahral...
Je pravda, že k tomu crate nedává síťový kabely, náš kytarista ho k hlavě taky nedostal.
Jinak kdych neměl lampu, tak bych si koupil tohle. Hraje to.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Čau, myslíte si že se k tý FW120 (ted myslím tu hlavu), může píchnout ten FW 4.12 repro? Jako nejsem si tim jistej kvuli tomu že ten box má jen 120W. Tak mi pls poradte
Cruiser by Crafter Les Paul
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
goldenhat píše:Čau, myslíte si že se k tý FW120 (ted myslím tu hlavu), může píchnout ten FW 4.12 repro? Jako nejsem si tim jistej kvuli tomu že ten box má jen 120W. Tak mi pls poradte
Jo, může. U tranzistoru není potřeba velká rezerva.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
goldenhat píše:Čau, myslíte si že se k tý FW120 (ted myslím tu hlavu), může píchnout ten FW 4.12 repro? Jako nejsem si tim jistej kvuli tomu že ten box má jen 120W. Tak mi pls poradte
Ten box je k tomu určený.. A je to 120W na 120W tak čeho se bát?
Já jsem si ho koupil v hudebninách a kabel u toho byl
Můžete mi poradit? Taky přemejšlim, že bych šel do tohohle komba, když tady slyšim tolik chvály. Potřebuju něco přiměřeně výkonnýho do zkušebny, popřípadě na menší vystoupení. Hlava + box u mě z finančních důvodů bohužel nepřipadá v úvahu, takže jedině nějaký lepší kombo. Vyplatí se koupit tohle nebo nějaký slabší lampový? Jakej výkon u lampovejch komb by stačil na takovýhle hraní? Nebo je za ty prachy lepší tenhle tranzistor? pls Poraďte někdo, kdo se v tom vyzná, jsem absolutně bez zkušeností...
zahy.jr píše:Můžete mi poradit? Taky přemejšlim, že bych šel do tohohle komba, když tady slyšim tolik chvály. Potřebuju něco přiměřeně výkonnýho do zkušebny, popřípadě na menší vystoupení. Hlava + box u mě z finančních důvodů bohužel nepřipadá v úvahu, takže jedině nějaký lepší kombo. Vyplatí se koupit tohle nebo nějaký slabší lampový? Jakej výkon u lampovejch komb by stačil na takovýhle hraní? Nebo je za ty prachy lepší tenhle tranzistor? pls Poraďte někdo, kdo se v tom vyzná, jsem absolutně bez zkušeností...
Do zkušebny i na koncíky ti stačí 60W tranzistor a 30W lampa..
ale přeci musíš mít rezervu minimálně 20W....
Cruiser by Crafter Les Paul
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
zahy.jr píše:Můžete mi poradit? Taky přemejšlim, že bych šel do tohohle komba, když tady slyšim tolik chvály. Potřebuju něco přiměřeně výkonnýho do zkušebny, popřípadě na menší vystoupení. Hlava + box u mě z finančních důvodů bohužel nepřipadá v úvahu, takže jedině nějaký lepší kombo. Vyplatí se koupit tohle nebo nějaký slabší lampový? Jakej výkon u lampovejch komb by stačil na takovýhle hraní? Nebo je za ty prachy lepší tenhle tranzistor? pls Poraďte někdo, kdo se v tom vyzná, jsem absolutně bez zkušeností...
Do zkušebny i na koncíky ti stačí 60W tranzistor a 30W lampa..
Ale tak zase nemá cenu kupovat 60W, když přihodim litra a mam rovnou 120W ne? Mě jde o to, jestli se za ty prachy nedá sehnat nějaká lampa, s kterou by se taky dalo hrát, nebo jestli je tenhle Crate lepší volba?