Styl hraní na kytaru

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
troyik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od troyik »

někdy v 15ti mě učaroval vybornej kytarista SLASH :twisted: , kvuli němu sem vlastně začal hrat na kejtru,ale až ve 22ti letech. Takže hraju asi 8 mesicu :roll: . Učarovala mě jeho GIbson LP a tak sem si koupil kopii od Epi. Celou dobu co se učim hrat na tuto kejtru,tak si nadavam,že sem nezačal dříve,že mi ujel vlak :( . Místo toho sem balil mařky,chlastal a flakal se u PC. Když se semnou rozešla holka (duben 2007).Tak sem šel ke kamošovi si zanadavat a pokecat :lol: , a prostě sem vzal do ruky tu jeho starou španělu a mlatil do toho a on mi zahral nakej akord a uplně mě to dostalo až mi šel mraz po zadech a řekl sem si.
" Seru na všecky mařky (ženský :D),konečně začnu dělat neco co sem vlastně vždycky chtěl dělat,ale akorat sem o tom blbě žvanil."
Za par dní sem si koupil akustiku a aji sem prestal kourit ( po 6ti letech),začal sem žit jinač než drive a po RFP 2007 sem si koupil aji elektriku. Mimochodem tam sem se zamiloval do kamaradky s prace,ktera ma otce muzikanta a jeji život je cely vlastně o hudbě. S tou holkou sem doted :oops: :D
Snažím se o vlastní feeling,zadne bezzube kopčení a systematicky se učit dalši a dalši techniky, miluji melodicky skladby,sem tam par vteřin zběsilosti ale zas takovy 2 minutovy masakry nežeru :D.
Učím se vše sám,protože učitele sem jaksi nesehnal a chodim do prace a jezdim za mladou,takže toho času zas tolik neni,kolik bylo za mych prokalenych pubertalnich let.
Nerozumím jeste plno věcem,a sobě vím že umim uplny h***o,ale žiju porad s tim,že jednou se to muže změnit,když budu cvičit a cvičit !!! :twisted:

Vím že jsem trošku odbočil od tematu :lol: , ale třeba to poslouži jako inspirace pro ty ,kterym je vic jak 20 nebo kolik a přemyšlí že by začli taky hrat. :wink:
*#* DieL *#*
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

troyik píše:někdy v 15ti mě učaroval vybornej kytarista SLASH :twisted: , kvuli němu sem vlastně začal hrat na kejtru,ale až ve 22ti letech. Takže hraju asi 8 mesicu :roll: . Učarovala mě jeho GIbson LP a tak sem si koupil kopii od Epi. Celou dobu co se učim hrat na tuto kejtru,tak si nadavam,že sem nezačal dříve,že mi ujel vlak :( . Místo toho sem balil mařky,chlastal a flakal se u PC. Když se semnou rozešla holka (duben 2007).Tak sem šel ke kamošovi si zanadavat a pokecat :lol: , a prostě sem vzal do ruky tu jeho starou španělu a mlatil do toho a on mi zahral nakej akord a uplně mě to dostalo až mi šel mraz po zadech a řekl sem si.
" Seru na všecky mařky (ženský :D),konečně začnu dělat neco co sem vlastně vždycky chtěl dělat,ale akorat sem o tom blbě žvanil."
Za par dní sem si koupil akustiku a aji sem prestal kourit ( po 6ti letech),začal sem žit jinač než drive a po RFP 2007 sem si koupil aji elektriku. Mimochodem tam sem se zamiloval do kamaradky s prace,ktera ma otce muzikanta a jeji život je cely vlastně o hudbě. S tou holkou sem doted :oops: :D
Snažím se o vlastní feeling,zadne bezzube kopčení a systematicky se učit dalši a dalši techniky, miluji melodicky skladby,sem tam par vteřin zběsilosti ale zas takovy 2 minutovy masakry nežeru :D.
Učím se vše sám,protože učitele sem jaksi nesehnal a chodim do prace a jezdim za mladou,takže toho času zas tolik neni,kolik bylo za mych prokalenych pubertalnich let.
Nerozumím jeste plno věcem,a sobě vím že umim uplny h***o,ale žiju porad s tim,že jednou se to muže změnit,když budu cvičit a cvičit !!! :twisted:

Vím že jsem trošku odbočil od tematu :lol: , ale třeba to poslouži jako inspirace pro ty ,kterym je vic jak 20 nebo kolik a přemyšlí že by začli taky hrat. :wink:
to je tak dojemny ze az brecim fakt GJ
troyik
Kontaktovat uživatele:

Disasterpiece:

Příspěvek od troyik »

:oops: sem se trocha rozepsal no :D , občas k tomu přijdeš ani neviš jak :) :wink: :lol: [/b]
*#* DieL *#*
troyik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od troyik »

Disasterpiece : co znamena GJ ? :lol: 8)
*#* DieL *#*
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Good Job... pan neni progamer co? :D
troyik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od troyik »

mycountry píše:Good Job... pan neni progamer co? :D
no to nejsem,akorat si me nasral,z toho sem proletěl u matury :roll: :lol:

ja uz myslel že GJ znamena Good Joke :roll: :P
*#* DieL *#*
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Lol cože? Jak si moh proletět z progamingu? Nepleteš si to s programingem? :D :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

vikicek píše:Lol cože? Jak si moh proletět z progamingu? Nepleteš si to s programingem? :D :D
tak se nedivim že z toho prolít když o tom nemá ani páru :D
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
troyik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od troyik »

vikicek píše:Lol cože? Jak si moh proletět z progamingu? Nepleteš si to s programingem? :D :D
jo tak ja četl PROGRAMING :roll: :lol: ..... vidim že se na muj učet skvěle bavite :lol: :D
*#* DieL *#*
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

objevuju v sobě nově vzniklé díry... potřebuju do svých sól vrátit feeling a duši...naučit se zase hrát méně tónů :D daň za zlepšování techniky, no :-?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Tak nehoň komáry Darku a soustřeď se na podstatu věci,jinak se zařadíš do hejna shredovejch fanatiků bez duše...
Ale to by se pašákovi jako ty stát nemělo :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pašák...nepoužívej tak silná slova :D

ne, mezi shreddery bez duše se rozhodně nezařadím, to si hlídám... navíc kterého kytaristu nemám vůbec rád? Y.Malmsteena :D mezi jemu podobné ani nepáchnu
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Dark Axel píše:pašák...nepoužívej tak silná slova :D

ne, mezi shreddery bez duše se rozhodně nezařadím, to si hlídám... navíc kterého kytaristu nemám vůbec rád? Y.Malmsteena :D mezi jemu podobné ani nepáchnu
Mno u malmsteena je to dan za to ze hraje na kytaru ve stylu klasica..pac tam se moc feel neda dat...
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Folťas

Příspěvek od Folťas »

kámoši co na něco hrajou tak v rozmezí od 14-18 let říkají že hraju drsně ... ale když příjdu do společnosti starších kytaristů nebo na koncert tak vím že to není ono (volně přeloženo ... hraju jako prase) :wink:
RUSH RULES!!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Martin656 píše:
Dark Axel píše:pašák...nepoužívej tak silná slova :D

Mno u malmsteena je to dan za to ze hraje na kytaru ve stylu klasica..pac tam se moc feel neda dat...
já ho nemám rád celkově kvůli jeho stylu, je mi jasné, že to jde všechno ruku v ruce - styl hraní - absence feelingu - styl sklateb atd
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“