ja ctu kup si radsej JOLANU a ne kup si radsej upravenou a seridenou JOLANU ....valla píše:ale ja mislim upravene a seridene a dobre hrajuce jolany mie hnile a zerzave ,ako hovoris je ich hodne spatnych ale niektore su super dobre hraju a ladatomash píše:lol tak takovy rady bych radsi neposlouchal ... mozna existujou naky jolany na ktery se da hrat ale rozhodne 80 procent jolan nepredci nejsuntovejsi asie ..valla píše:stagg je na h***o kup si radsej JOLANUma rada.
kus neni ako kus
Jakou kytaru pro začátky???
Pravidla fóra
...a ja bych sel
do nejakyho Fendrika
Ten se pak nerad dava z ruky. Ale viz. vyse, vybirat (myslim, ze je dnes uz z ceho) a radeji pockat, nasetrit, popujcovat po kamosich a tetickach
Von Ti to pak vrati 
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
http://www.kytary.cz/karta.php?010205:0 ... 0&ID=71692
Tak jsem nejspis rozhodnut. Na takovych 70-80%. Mel bych ji mit za 5700, celou v cernem. A proto se chci jeste zeptat. Neprodavate uz nekdo tanhle kousek, ale hrany???
Tak jsem nejspis rozhodnut. Na takovych 70-80%. Mel bych ji mit za 5700, celou v cernem. A proto se chci jeste zeptat. Neprodavate uz nekdo tanhle kousek, ale hrany???
Výbavička
Zdravím,
tak já přispěju taky svou troškou do mlýna
Jaxe tak dívám, sháníš k té kajtře i kombo...
celkově máš tak 8000,-
Checknul jsem bazar Fender.cz a být na tvým místě, koupím tohle:
Fokus stratocaster (fat) za 2000,-
---> i kdyby moc "nehrál" tak do začátků v pohodě a pak ho prodáš za skoro stejnou cenu
a kombo CRATE GX65 za 6000,-
---> je to tranďák bude to hrát dost potichu i doma a když budeš chtít za půl roku zakládat kapelku tak no problem i do zkušebny.
Oboje dvoje jsou to relativně nové (rok staré) věci..snad ještě i v záruce.
Bez zbytečnejch keců - můj názor
tak já přispěju taky svou troškou do mlýna
Jaxe tak dívám, sháníš k té kajtře i kombo...
celkově máš tak 8000,-
Checknul jsem bazar Fender.cz a být na tvým místě, koupím tohle:
Fokus stratocaster (fat) za 2000,-
---> i kdyby moc "nehrál" tak do začátků v pohodě a pak ho prodáš za skoro stejnou cenu
a kombo CRATE GX65 za 6000,-
---> je to tranďák bude to hrát dost potichu i doma a když budeš chtít za půl roku zakládat kapelku tak no problem i do zkušebny.
Oboje dvoje jsou to relativně nové (rok staré) věci..snad ještě i v záruce.
Bez zbytečnejch keců - můj názor
Rádža
Ja se trosku pridam - ale spis na stranu Staggu - ne pro jeho kvality (nekvality), ale pro jeho cenu.
Clovek, co uvazuje nad Staggem, je dost omezen financemi, tudiz proto voli Stagg.
Da se to krasne videt na bicih treba - Stagg - 8890,- oproti tomu Sonory o asi 3 drazzsi a kvalita? Neskutecnej rozdil! Jenze 3 tisice jsou porad 3 tisice... U kytar plati to same.
Stagg ano, pokud neni moc penez a clovek chce hrat a necekat az nasetri. To se ho do dvou let proda, take nemusi byt pravda. Treba mu to bude vyhohovat a nebo i za ty dva roky nebude mit penize (protoze Stagg proda za par korun a lepsi bude porad draha (drazzsi nez Stagg
)
Clovek, co uvazuje nad Staggem, je dost omezen financemi, tudiz proto voli Stagg.
Da se to krasne videt na bicih treba - Stagg - 8890,- oproti tomu Sonory o asi 3 drazzsi a kvalita? Neskutecnej rozdil! Jenze 3 tisice jsou porad 3 tisice... U kytar plati to same.
Stagg ano, pokud neni moc penez a clovek chce hrat a necekat az nasetri. To se ho do dvou let proda, take nemusi byt pravda. Treba mu to bude vyhohovat a nebo i za ty dva roky nebude mit penize (protoze Stagg proda za par korun a lepsi bude porad draha (drazzsi nez Stagg
No rikam ti staci si par tejdnu cihat na fendru a je to.Ja sem tam koupil 3 mesice zpatky epiphone SG g400 asi 9 let stary ale v supr stavu s origos hambuckrem SD SH-6,dal sem za ni 3000....jee a chrochtam blahem
http://www.kytary.cz/karta.php?010204:0:0:1:0&ID=4955
- ma.S.nd.K.ar.8.in
- Kontaktovat uživatele:
pavel2 píše:No, já myslel že chceš hrát, a Ty přitom chceš publikum postřílet
Ještě k těm Staggum - několik mi jich přišlo do dílny a opravdu je to bída.
Možná, že dříví je slušné, ale to je tak všechno.
Zpracování a použitý HW je opravdu to nejbídnější.
Ještě jednou bych to shrnul:
- vykašli se na tvar
- na metal to chce kytaru s HB
- rozmysli si, jestli budeš potřebovat tremolo (posledních pět roků to po mně nikdo nechtěl)
- dobrá jetá je v drtivé většině případů lepší než blbá nová (záruka u nového nástroje ti je stejně k ničemu, když to nebude hrát)
- kup si nástroj, kterej ti padne do ruky (co hráč, to jiné požadavky)
- nespěchej s nákupem
souhlasimn stebou
In nomine mandos.
- AdrianSmith
- Kontaktovat uživatele:
Já mám fokuse SG a nemůžu si stěžovat na nic ... dokonce si trofám tvrdit, že se rovná epiphonům uplně f pohodě ... Stálo mě nějakých 5000 a je velmi dobře zpracované. Zahlazené pražce, všude dobře krijící lak,...atd atd... pro začátečníka si nedokážu představit do 5000 lepší kytaru. Kdybych znova vybíral neomylně bych sáhl po tom samém kousku znova.
Tremolo jak píšete je v této kategorii na nic. Ibanez má dobrá tremola od 15000 kč a je tomu tak i u jiných značek. Rozhodně bych nekoupil stagga, ale raději fokus, nebo cort, nebo tak něco.
Moje připomínka
Tremolo jak píšete je v této kategorii na nic. Ibanez má dobrá tremola od 15000 kč a je tomu tak i u jiných značek. Rozhodně bych nekoupil stagga, ale raději fokus, nebo cort, nebo tak něco.
Moje připomínka
Gibson Les Paul Studio r.v. 1995 (ebony)
Vox AD15VT
Boss DS-1
Marshall BB II
Trsátka Jim Dunlop Tortex 0,88
Ernie Ball Regular slinky - 10
Vox AD15VT
Boss DS-1
Marshall BB II
Trsátka Jim Dunlop Tortex 0,88
Ernie Ball Regular slinky - 10
hmm, tak to bych to svedomi mel asi hodne pospineny, kdybych nekomu doporucil stagg.vorloj píše:no nevim, to jsou divny rady. navic srovnavate hrusky s jablkama. jestli nekdo chce eletriku kolem 4000, tak mu s cistym svedomim doporucim stagg. jsem naprosto presvedcenej, ze pokud se bavime vo novejch kejtrach, tak stagg je nejlepsi. vopakuju, v tyhle cenovy hladine. dokoce bych rek, ze je to lepsi, nez ty nejlevnejsi modely renomovanejch firem (epiphone special atd.). Jolana je dobra do vitriny nebo na zed, ale na hrani tedy urdcite ne . sorry
The Man Who Sold The World
Chtěl bych se zeptat co si myslíte o téhle kytaře?http://www.kytary.cz/karta.php?010204:t ... :0&ID=6436
dík
dík