jonas1 píše:Ja se neptal na vas nazor na box, ale na vasi konkurenceschopnost tomuhle boxu..mam o nem na tu cenu vynikajici reference (neni horsi nez dnesni Marshall, a snad ani z principu byt nemuze - co jsem videl u Marshallu), samozrejme se nemuze rovnat s Orange nebo Mesou - jednak i rozmery..repra jsou opravdu V30, zpracovani je kvalitni, ale pro vetsi pevnost bude chtit lehce "upravit", nicmene ma i tlumenou zadni desku apod., cili zrejme zatim konkurovat nemuzete:)
Kvalitou zpracovani se nevyrovna ani ESHovi, ktereho jsem mel, ale v konecnem pomeru cen, nijak HB nezanika..
Clovek si zaplati repra, dostane box "zdarma" a tech par upravicek se do 500 vejde..
No tak to je snad pochopitelny ze cenove nemuzes domaci stavbou boxu konkurovat zadnemu vyrobci... To je snad logicky, ne?!?

My kupujeme repra a meterial, atd. za maloobchodni ceny..... Za tyhle ceny je ti vyrobci urcite nemaji..... Jenze tady je to o tom, sam si neco udelat, sam to postavit, sam to dat dohormady, a pak mit prijemny blazeny pocit z dokonaneho dila kdyz to hraje.... Nebo ty neznas pojem
"seberealizace" ? Nas to bavi. Proc to kupovat hotovy, kdyz si to muzu (pripoustim, vetsinou za stejnou cenu, ale nekdy taky mnohem levneji u ZNACEK) udelat sam, a peclive, presne, bez nedostatku, ktery vidim na kazdym druhym boxu v kramu, at uz je to Marshall nebo Kustom...
Kup si toho Harleybentona, rozeber to, podivej se jestli je preklizka brezova a jestli treba neni nahodou smrkova a jeste stavebni, odlep potah a podivej se jak je provedeny spoj hran, atd...
Ta tvoje otazka je asi jako kdyby ses ptal kytararu, jste schopni cenove konkurovat napr. Fokusu Stratocaster s KentA. snimaci za pet litru svymi vytvory za dvacetpet litru ?!?!? Naprosto nesmyslny dotaz...
PS: K tomu boxu... Stejne se mi zda na 16mm preklizku tech 25kg nejak moc...