Ladění o tón a níž
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Ladění o tón a níž
Potřeboval bych aby mi někdo sem napsal jak je to u podlazení o ton ton a půl a dva tony tonama....díky čekám zjeb
Red Bull:Uprava názvu - viz. vysvětlili uživatelé pod tímto příspěvkem.
Red Bull:Uprava názvu - viz. vysvětlili uživatelé pod tímto příspěvkem.
a co na to chces za odpoved? Pokud mas nekvalitni kejtru, tak ti to bude drncet.Pokud ji nemas serizenou tak taky. Pokud mas mekke struny tak taky.
Chces podladit strunu nebo celou kytaru? Tvuj dotaz je velmi neohrabany.
Chces podladit strunu nebo celou kytaru? Tvuj dotaz je velmi neohrabany.
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Alexi_Laiho
C F A# D# g c ....hardcore guitarist píše:Ne oba ste mimo a já asi takyChci to podladit celé a nic mi nedrnčí kytaru má dobrou...Jen bych chtěl aby mi to tu někdo rozepsal písmeny jak je podlazení o ton chápete?
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Re: ladění o ton a níž
Děláš si srandu, že neumíš ani naladit kytaru? Prostě bys to na ladičce hodil do C a pokud si ty tóny nepamatuješ, naladil bys je podle sluchu a na ladičce dotáhl. Taky existuje kotel kapel, který hrajou do C, takže by stačilo kouknout na nějakej tab a pokud jsou podlazený, bejvá to tam vypsaný.hardcore guitarist píše:Potřeboval bych aby mi někdo sem napsal jak je to u podlazení o ton ton a půl a dva tony tonama....díky čekám zjeb
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Alexi_Laiho
spíš mě dostává ncik HCguit. a 1200 příspěvků...afektband píše:Děláš si srandu, že neumíš ani naladit kytaru? Prostě bys to na ladičce hodil do C a pokud si ty tóny nepamatuješ, naladil bys je podle sluchu a na ladičce dotáhl. Taky existuje kotel kapel, který hrajou do C, takže by stačilo kouknout na nějakej tab a pokud jsou podlazený, bejvá to tam vypsaný.hardcore guitarist píše:Potřeboval bych aby mi někdo sem napsal jak je to u podlazení o ton ton a půl a dva tony tonama....díky čekám zjeb
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Uuuuuhuhuhu #*($&(*&@)(*$()**
ŠPATNĚ:
ŠPATNĚ:
SPRÁVNĚ:podlazený
odpodladěný
sorry, ale už jsem si prostě nemoh pomoct, pekelně to bije do očí..ladit
Naposledy upravil(a) Farrell dne 28.02.2008 14:03, celkem upraveno 1 x.
Kamahl píše:Myslím, že už si toho všimnul každý, ale vzhledem k tomu, kdo tohle téma založil, radši na to ani nic neříkal...Farrell píše:sorry, ale už jsem si prostě nemoh pomoct, pekelně to bije do očí..
Jak to použil další člověk tak už jsem se neudržel.. Setkávám se s tim pořád a už to prostě nejde.afektband píše:pokud jsou podlazený
Hluboce se omlouvámFarrell píše:Kamahl píše:Myslím, že už si toho všimnul každý, ale vzhledem k tomu, kdo tohle téma založil, radši na to ani nic neříkal...Farrell píše:sorry, ale už jsem si prostě nemoh pomoct, pekelně to bije do očí..Jak to použil další člověk tak už jsem se neudržel.. Setkávám se s tim pořád a už to prostě nejde.afektband píše:pokud jsou podlazený
no... a aby to teda hardcore guitarist zvládl nejenom napsat česky, ale aji naladit...
drobet teorie:
stupnici znáš, ne? a že občas to jde po celých tónech a občas po půltónech, to taky, žejo? takže stačí vědět, kde jsou jen ty půltóny... a je to.
když chceš podladit o tón, posuň se o dva půltóny doleva, zbytek pochopíš
C C# D D# E F F# G G# A A# H C
...ale stejně mi nejde na rozum, co je na tom těžkýho - i bez téhle teorie: na H struně si zahraj éčko, jako když ladíš: ladí? fajn, přejeď o dva pražce níž a jsi o tón níž, nalaď podle toho to éčko. a tak to udělej na všech strunách a je to.
stupnici znáš, ne? a že občas to jde po celých tónech a občas po půltónech, to taky, žejo? takže stačí vědět, kde jsou jen ty půltóny... a je to.
když chceš podladit o tón, posuň se o dva půltóny doleva, zbytek pochopíš
...ale stejně mi nejde na rozum, co je na tom těžkýho - i bez téhle teorie: na H struně si zahraj éčko, jako když ladíš: ladí? fajn, přejeď o dva pražce níž a jsi o tón níž, nalaď podle toho to éčko. a tak to udělej na všech strunách a je to.
Teď trochu praxejana píše:no... a aby to teda hardcore guitarist zvládl nejenom napsat česky, ale aji naladit...drobet teorie:
když chceš podladit o tón, posuň se o dva půltóny doleva, zbytek pochopíš![]()
Neber to zle, jeno rejpu.
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
neni do spatne??Alexi_Laiho píše:C F A# D# g c ....hardcore guitarist píše:Ne oba ste mimo a já asi takyChci to podladit celé a nic mi nedrnčí kytaru má dobrou...Jen bych chtěl aby mi to tu někdo rozepsal písmeny jak je podlazení o ton chápete?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Proč tě to dostává?Alexi_Laiho píše:spíš mě dostává ncik HCguit. a 1200 příspěvků...afektband píše:Děláš si srandu, že neumíš ani naladit kytaru? Prostě bys to na ladičce hodil do C a pokud si ty tóny nepamatuješ, naladil bys je podle sluchu a na ladičce dotáhl. Taky existuje kotel kapel, který hrajou do C, takže by stačilo kouknout na nějakej tab a pokud jsou podlazený, bejvá to tam vypsaný.hardcore guitarist píše:Potřeboval bych aby mi někdo sem napsal jak je to u podlazení o ton ton a půl a dva tony tonama....díky čekám zjeb
...že by podobnou otázku čekal spíš od někoho, kdo poprvé dostal kytaru do ruky a teprv začíná..?hardcore guitarist píše:Proč tě to dostává?Alexi_Laiho píše:spíš mě dostává ncik HCguit. a 1200 příspěvků...